×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ισοπαλία στο Λαύριο και το... πρωτάθλημα στα Σπάτα! (pics&video)

Ισοπαλία στο Λαύριο και το... πρωτάθλημα στα Σπάτα! (pics&video)

Ο Αήττητος κράτησε το μηδέν και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο – Μπαράζ χαμένων ευκαιριών οι Λαυριώτες με δοκάρι του Καραγιάννη, δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Αλεξίου – ΟΛΑ όσα έγιναν στο ντέρμπι!

από
στις 08/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-0

Το απόγευμα του Σαββάτου (8/4), μέσα στο Γ. Ραφιάς, «σφράγισε» ο Αήττητος την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ για τη σεζόν 2016-2017! Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, άντεξε στην πίεση των χαμένων ευκαιριών που είχαν οι Λαυριώτες, κράτησε το μηδέν και πήρε τον βαθμό που κλειδώνει τον τίτλο και την άνοδο στην Γ' Εθνική, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο ο Ολυμπιακός Λαυρίου του Μιχάλη Βλάχου δημιούργησε σαφώς περισσότερες φάσεις, αλλά του έλειψε η ψυχραιμία στην τελική εκτέλεση και ίσως η τύχη.

Ας τα δούμε, όμως, από την αρχή, όπου ο Αήττητος ναι μεν είχε «πάρει» το κέντρο στο πρώτο διάστημα με το 4-3-3, ελέγχοντας την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά η υπεροχή του ήταν ανούσια και η ανάπτυξη του αργή. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός παίζοντας με 4-4-2 και τον Βελετάκο λίγο πίσω από τον Γκαβασιάδη, έμοιαζε πιο απειλητικός κυρίως με τον τελευταίο, ο οποίος έχασε τις σπουδαιότερες ευκαιρίες στο α' μέρος. Αρχικά ο κινητικός Γιάννης Γκαβασιάδης είχε στο 19' σουτ-άουτ από καλή θέση, ενώ δευτερόλεπτα μετά αστόχησε με κοντινή κεφαλιά. Στο 25' τα Σπάτα προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινό σουτ του Αλιμπά (ο Τικταπανίδης μπλόκαρε), ενώ στο 35' έχασαν σημαντική ευκαιρία με άψογα εκτελεσμένη κομπίνα κόρνερ, δουλεμένη στην προπόνηση... Ο Αλιμπάς εκτέλεσε πλασαριστά προς τα έξω, δύο παίκτες άφησαν την μπάλα να περάσει και ο Γκούμας σούταρε, βλέποντας τον Τικταπανίδη με δυσκολία να βγάζει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη, είχαμε σουτ-άουτ του Κοσμά.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Λαυρίου πήρε κι άλλα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν η ομάδα που κρατούσε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της αλλά δεν είχε την τελική προσπάθεια, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Από την πλευρά του ο Αήττητος ήταν φανερό πως είχε δώσει χώρο στον αντίπαλο και έψαχνε να χτυπήσει στην κόντρα χωρίς να τα καταφέρνει με επιτυχία. Βέβαια τα Σπάτα είχαν στο ξεκίνημα καλό σουτ του Αλεξίου (50') όπου η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ οι Λαυριώτες απείλησαν στο 58' με διαγώνιο δυνατό σουτ του Γκαβασιάδη, με τον Κύρκο να κάνει τρομερή επέμβαση στην γωνιά του. Στο 70' οι γηπεδούχοι, που πίεσαν αρκετά σε εκείνο το διάστημα, είχαν νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Γκαβασιάδη λίγο άουτ από φάουλ του Κοντογιάννη, ενώ στο 76' ο Μουστόγιαννης φάτσα με τον Κύρκο καθυστέρησε χαρακτηριστικά να εκτελέσει.

Στο 80' ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε δοκάρι (εξωτερική μεριά) σε σουτ του Μάριου Καραγιάννη, που ήταν και η τελευταία ουσιαστικά ευκαιρία των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο αλλά τους έλειψε η τελική εκτέλεση. Ο Αήττητος, μάλιστα, λίγο έλειψε να φύγει και με το διπλό από το Λαύριο, όταν στο 89' από πάσα του Σκούμα ο Αλεξίου πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Μ' αυτά και μ' αυτά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τα Σπάτα να παίρνουν την ισοπαλία και να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα μέσα στο Λαύριο...

***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Λαυρίου οι Κοντογιάννης, Βασιλείου, Μάριος Καραγιάννης και Τσίκλος ***Διακριθέντες για τον Αήττητο οι Αλεξίου, Αρκουμάνης, Σκαφίδας, Σεΐτι ***Άριστη η διαιτησία των Αντιπαριώτη, Λάμπρου, Καραθανάση ***Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια στον Πάρη Κωνσταντακόπουλο και ευχήθηκε στον Αήττητο καλή πορεία στην Γ' Εθνική ***Σπουδαία κίνηση και από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Λαυρίου Φώτη Μαραγκό, που συνεχάρη τον Νίκο Κατσιγιάννη δίνοντας του το χέρι ***Ήταν ένα ντέρμπι, διαφήμιση του fair play αυτό που έγινε στο Λαύριο, χωρίς να συμβεί το παραμικρό ***Αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε το παρών, με τον κόσμο του Αήττητου να δίνει και εκείνος δυναμικό παρών ***Μάλιστα, μια μικρή μερίδα φώναξε ένα υβριστικό σύνθημα κατά της ΕΠΣΑΝΑ το οποίο κατέγραψε ο διαιτητής Αντιπαριώτης ***Η διοίκηση του Αήττητου με άμεση παρέμβαση της, μας απέστειλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Αυτά τα συνθήματα δεν εκφράζουν την ομάδα μας και το καταδικάζουμε. Είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες πρακτικές και στόχος μας είναι να προάγουμε το fair play μέσα από τον αθλητισμό» ***Την αποθέωση γνώρισαν οι ποδοσφαιριστές του Αήττητου και ο προπονητής Πάρης Κωνσταντακόπουλος από τον κόσμο που φώναζε εν χορώ στο φινάλε «Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές» ***Μέσα στους πανηγυρισμούς και ο ισχυρός άνδρας του Αήττητου Νίκος Κατσιγιάννης, όπως και όλη η διοίκηση των Σπατών ***Παρών στο Γ. Ραφιάς από πλευράς ΕΠΣΑΝΑ ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος ***Στο Γ. Ραφιάς βεβαίως σύσσωμη και η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου υπό τον πρόεδρο Παναγιώτη Δράκο

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Λάμπρου, Καραθανάσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Κοντογιάννης, Έλενας (87' Μπουκουβάλας), Καραγιάννης Μάριος, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (90' Πετρίδης), Βελετάκος (75' Καρύδης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης (46' Τσαλάκου), Σκαφίδας, Αλιμπάς, Αρκουμάνης, Σεΐτι (80' Σέλβια), Κοσμάς, Γκούμας (65' Μασκλαβάνος), Σκούμας.

new1.jpg

new2.jpg

new3.jpg

new4.jpg

new5.jpg

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 22:07