×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΣΟΚ στο τέλος για το Κορωπί, διπλό με Καραγιάννη ο Αστέρας!

ΣΟΚ στο τέλος για το Κορωπί, διπλό με Καραγιάννη ο Αστέρας!

Η φορμαρισμένη Βάρη επικράτησε 0-1 του ΑΟΚ, που «καιγόταν» για βαθμούς, με buzzer beater στο τέλος

από
στις 08/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0-1

Το Κορωπί «καιγόταν» για βαθμό ή βαθμούς, ωστόσο ο φορμαρισμένος Αστέρας Βάρης δεν χαρίστηκε, χτύπησε με γκολ του Καραγιάννη στο 93' και πήρε τη νίκη (0-1) σε αυτή την 27η αγωνιστική. Ήταν ένα ματς στο Αντώνης Πρίφτης που πήγε πολύ στη δύναμη, στις μεγάλες μπάλες και κυριάρχησαν οι μάχες στη μεσαία γραμμή.

Τα πράγματα ήταν ισορροπημένα, με τις δύο πλευρές να μην ρισκάρουν και να κοιτούν πρώτα το πως θα κρατήσουν το μηδέν. Το Κορωπί του Γιάννη Μαγγίνα, που παλεύει για την παραμονή, όσο περνούσε η ώρα και το μηδέν παρέμενε, ανέβαζε όλο και περισσότερο τις γραμμές του, αλλά είχε να αντιμετωπίσει την καλή αμυντική λειτουργία της Βάρης, με τους Ντόνη-Ιωσήπου να καθαρίζουν τα πάντα. Οι γηπεδούχοι στο α' μέρος ζήτησαν πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, ενώ στην επανάληψη απείλησαν με εκτέλεση φάουλ του Πάντου, όπου ο Μαρινάκης με τρομερή επέμβαση είπε όχι.

Στο 70' ήταν η σειρά του Μουτζακά να βρεθεί μέσα στην περιοχή επικίνδυνα, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στην επανάληψη το ματς άνοιξε κάπως με την Βάρη να βγάζει μια-δύο επικίνδυνες κόντρες χωρίς αποτέλεσμα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα έμεινε μέχρι τέλους, ο Αστέρας Βάρης στο 93' βγήκε καλά στην αντεπίθεση, με τον Κατσούγκρη να κάνει το γύρισμα και τον Καραγιάννη στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει για το 0-1.

***Διακριθέντες για τον Αστέρα Βάρης οι Ντόνης, Βεϊόγλου, Ιωσήπου και Καραγιάννης ***Διακριθέντες για το Κορωπί οι Πάντου και Μαστρογιάννης

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Δουλγεράκης, Πολυχρονιάδης

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας (77' Λυμπερόπουλος), Αλεξίου, Πάντου, Αμπεντινάι (67' Τογιάλι), Σεϊτάι, Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Παπαδόπουλος (75' Μπανάι).

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Κόντη, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης, Ζαμπαράς (75' Κουσιάκης), Μπάτσι, Κατσούγκρης Μαυροθαλασσίτης (67' Κοτζάι).