×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μεγάλη επιτυχία για τους Νέους του Άρη Βούλας (pics)

Μεγάλη επιτυχία για τους Νέους του Άρη Βούλας (pics)

Η ομάδα του Γιώργου Καβάση πήρε την πρόκριση για τους «8», στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑΝΑ

από
στις 09/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Άρη Βούλας επιβεβαιώνεται καθημερινά, όχι μόνο από τη συνεχιζόμενη αύξηση του αριθμού των παιδιών που εντάσσονται στις υποδομές και τις ευκαιρίες που παίρνουν όλο και περισσότεροι νεαροί αθλητές στο ανδρικό τμήμα από τον Κυρ. Δαγγούλη, αλλά και από τα αποτελέσματα στα πρωταθλήματα Ακαδημιών.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιτυχία των Νέων του Άρη Βούλας, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του νεαρού και φιλόδοξου τεχνικού Γιώργου Καβάση (φωτο, ένθετη) έχουν καταφέρει να είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά στην β' φάση των ομίλων και δεύτερη συνεχόμενη στην τελική φάση.

Πέρυσι να θυμίσουμε πως έφτασαν ως τα ημιτελικά κατακτώντας τελικά την τρίτη θέση, ενώ γέτος ήδη προκρίθηκαν στα προημιτελικά και στις 8 καλύτερες ομάδες Νέων της Ανατολικής Αττικής. Αξίζει να προσθέσουμε, δε, πως υπάρχει έντονη παρουσία του Άρη Βούλας στην β' φάση των ομίλων σε όλες της ηλικίες, αφού συμμετέχουν τόσο οι Παμπαίδες του κ.Δεληγιάννη Κώστα όσο και οι Παίδες του κ.Ντίνου Κουμαρα...

Εννοείται, πως όλο αυτό το οικοδόμημα της Ακαδημίας στην οποία Τεχνικός Διευθυντής είναι ο Αλέξης Μπλοβίνος κάνοντας εξαιρετική δουλειά, έχει βιτρίνα το ανδρικό τμήμα, εκεί όπου όπως προείπαμε βασικό ρόλο στα πλάνα του Δαγγούλη έχουν έξι παιδιά που είναι γέννημα θρέμμα του Άρη Βούλας.

a3.jpeg