×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Μαρκό με... «ορίζοντα» την παραμονή!

Μαρκό με... «ορίζοντα» την παραμονή!

Νίκη με ανατροπή (3-1) για την Μαρκό επί του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, με το αποτέλεσμα να «φέρνει» στον πόντο την Μαρκό, από τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και την παραμονή!

από
στις 09/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΡΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3', η Μαρκό ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα και κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου! Για το πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, οι παίκτες του Γιώργου Φαράκου το ήθελαν και το πήραν, από το νεανικό σύνολο που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ο Νίκος Κόκκινος και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για παραμονή στα σαλόνια της Α'! Με άκρως νεανική συνθεση αγωνίστηκε ο Αγ. Στέφανος, παραμένοντας, πάντα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αγ. Στέφανος αιφνιδίασε πλήρως την Μαρκό και μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς ο Ζουρούδης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και δεν δυσκολεύτηκε να εκτελέσει τον Κακαγιά. Από εκεί και πέρα, η Μαρκό είχε την απόλυτη κυριαρχία της μπάλας, αλλά της έλειπε η κλασσική φάση, καθώς έφτανε στα καρέ του Σπανού, αλλά αδυνατούσε να σκοράρει. Στο 27', όμως, η πίεση της Μαρκό απέφερε καρπούς, με τον Ρέντζη να βρίσκεται μόνος εντός της μεγάλης περιοχής και να κάνει το 1-1! Η συνέχεια του ημιχρόνου ήταν ξεκάθαρα υπέρ της Μαρκό, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει, όμως, και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιώργου Φαράκου μπήκαν ακόμη πιο δυνατά και με γκολ του Δημογιάννη στο 55' πήραν κεφάλι στο σκορ και έφτασαν στην ολική ανατροπή. Το γκολ απέλευθέρωσε τους παίκτες της Μαρκό, που κρατούσαν την μπάλα και έψαχναν... το τρίτο γκολ που θα τους «κλείδωνε» την υπόθεση νίκη! Εν τέλει το βρήκαν, ξανά με πρωταγωνιστή τον Δημογιάννη στο 79', που βρέθηκε αριστερά και εντός της μεγάλης περιοχής και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, που χάρισε ένα τρίποντο... «χρυσάφι» για την μάχη που δίνει η Μαρκό για την παραμονή της!

***Ξεχώρισαν για την Μαρκό οι Δημογιάννη, Ρέντζης και Κοντογιάννης.

***Αρκετά καλοί για τον Αγ. Στέφανο ήταν οι Ζουρούδης, Ντούλος και Σπανός.

Διαιτητές: (άριστοι) Βλάχος Αντ., Ντόστης, Αλεξοπούλου.

ΜΑΡΚΟ: Κακαγιάς, Σκόρδας, Σιδέρης (Τζανής 33'), Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρέντζης, Δημογιάννη, Δημητρακόπουλος, Βασιλός (Κουτρομάνος 33'), Γκεμίσης, Λάπας (Γκριμέκης 61')

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Σπανός, Αμανατίδης, Κατσέρης, Οικονομόπουλος, Μπερμπάντης, Αθανασίου, Ντούλος, Παπαντζίμας (Κοσκινιώτης 46'), Παπιδάκης (Πιζανιάς 52'), Ζουρούδης (Τσιμπόκας 46'), Κάρο.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 20:11