×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Από ένα βαθμό Κερατέα και Γλυκά Νερά

Από ένα βαθμό Κερατέα και Γλυκά Νερά

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν ο άκρως νεανικός Κεραυνός Κερατέας και τα Γλυκά Νερά, με τους φιλοξενούμενους να «σφραγίζουν», ουσιαστικά, την παραμονή τους στην Α' κατηγορία!

από
στις 09/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-1

Για το πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, Κεραυνός και Γλυκά Νερά, έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις! Η ισοπαλία, ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή της ομάδας του Αλβέρτου Παπαδάκη στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, ένω για την άκρως νεανική ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη, η ισοπαλία την κράτησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Στο καθαρά αγωνιστικό, το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε εξ ολοκλήρου στο κέντρο με τις φάσεις να είναι λιγοστές και την δύναμη να υπερισχύει! Ελαφρώς καλύτερος ο Κεραυνός, που δεν μπορούσε, όμως να διασπάσει την καλή αμυντική λειτουργία των Γλυκών Νερών, με αποτέλεσμα το 0-0 να μοιάζει, τουλάχιστον δικαιολογημένο ως το σκορ του πρώτου ημιχρόνου!

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, με την Κερατέα να μπαίνει πιο δυνατά και να ανοίγει το σκορ, μόλις στο 49' μετά από όμορφο σούτ του νεαρού Μαγγανά! Το γκολ αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και θα μπορούσαν να χάσουν κάθε... ελπίδα για το παιχνίδι, εαν ο Μαγγανάς δεν έστελνε την μπάλα άουτ σε ψηλοκρεμαστό σουτ. Από το 60' και μετά η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη πήρε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε τον κεραυνό και στο 69' κέρδισε πέναλντι, ππου μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξίου φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, ενώ στην συνέχεια θα μπορούσε να... κλέψει και το τρίποντο της νίκης, αλλά οι άστοχες τελικές επιλογές δεν του το επέτρεψαν!

***Διακριθέντες για την Κερατέα οι Νταης, Μουσαράι ακι Μαγγανάς.

***Ξεχώρισαν οι Αλεξίου και Κλωνάρης για τα Γλυκά Νερά. 

***Με αρκετά νεανικό συνολο εμφανίστηκε ο Κεραυνός, κάτι που θα διατηρηθεί έως και τέλος του πρωταθλήματος, σύμφωνα με δήλωση του Τάκη Μακροδημήτρη!

Διαιτητές: Φωστέρης, Ρούντος, Σπίθας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντάρας, Φραγκής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Βαγγέλι, Μπρότσι (Γκούτσε 46'), Κοτίτσας (Λιούμης 79'), Μαγγανάς (Στεργίου 63'), Μουσαράϊ, Νταης.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: ΚαταχανάκηςΡέκα (Λαναράς 60'), Συμβουλίδης.\, Βατίστας, Τζάνη, Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Γεώργακας (Γιαννούλης 68'), Αλεξίου, Νάνος (Κουφοκώστας 89').