×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Τριάρα» η Μάχη Μαραθώνα, έμπλεξε ο Αχιλλέας!

«Τριάρα» η Μάχη Μαραθώνα, έμπλεξε ο Αχιλλέας!

Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου επικράτησε 3-1, με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών να μπαίνει πλέον για τα καλά σε περιπέτειες

από
στις 09/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 3-1

Η Μάχη Μαραθώνα εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε κι επικράτησε 3-1 του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Για τους φιλοξενούμενους του Μάκη Παπαδόπουλου, αυτό το αποτέλεσμα στο κυριακάτικο (9/4) ματς ήταν... μαχαιριά, καθώς μπλέκουν -πλέον- για τα καλά σε περιπέτειες και το εντός έδρας παιχνίδι που έρχεται με το Κορωπί είναι πραγματικός τελικός παραμονής. Όσον αφορά την Μάχη του Σταύρου Ηλιόπουλου δεν έχει τέτοια προβλήματα, είναι άνετη και παραμένει σταθερά στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαραθώνας ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και κυριάρχησε σε έναν αγωνιστικό χώρο τον οποίο γνωρίζει άριστα και ο οποίος δυσκόλεψε αρκετά τους φιλοξενούμενους. Η Μάχη μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 5' με κεφαλιά του μεγάλου γκολτζή Παπαδόπουλου, από σέντρα του Άντι Σένε. Πέτυχε, δε, σε αυτό το εξαιρετικό της διάστημα και δεύτερο γκολ στο μισάωρο, όταν ο Ραπτογιάννης κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Νταής που από τα 11 βήματα έκανε το 2-0. Ο Αχιλλέας μετά απ' αυτή την εξέλιξη προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει στο 43' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταματόπουλου, για χέρι του Τσέλα.

Το σημείο-κλειδί στην έκβαση του αγώνα έγινε στο 50', όταν ο Αχιλλέας κέρδισε δεύτερο πέναλτι, αυτή την φορά για μαρκάρισμα του Παππά... Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την αποβολή του γκολκίπερ της Μάχης καθώς τόνιζαν πως ήταν τελευταίος παίκτης, την ίδια ώρα οι του Μαραθώνα χαρακτηρίζουν αυστηρή ακόμα και την υπόδειξη του πέναλτι από τον διαιτητή Μαλαμά. Όπως και να' χει, ο Σάλαρι που έστησε την μπάλα δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι, αφού σημάδεψε το δοκάρι, με το 2-1 να παραμένει.

Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε εντελώς στο υπόλοιπο διάστημα, είχε καλό ρυθμό και χάθηκαν εκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Αχιλλέα να στέκεται καλά και να κοντράρει μια ομάδα 6άδας όπως είναι η Μάχη. Στο 60' μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Αγγελιδάκη! Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 74', όταν ο εκ των κορυφαίων του αγώνα Άντι Σένε, λίγο πριν βγει αλλαγή, με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και κλείδωσε τη νίκη της Μάχης.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Βιτσεντζάτος, Παπαδιώτης

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Μουρούτης, Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Ραπτογιάννης (65' Παρούσος), Νταής, Σένε Άντι (75' Σένε Κες), Μίχας, Παπαδόπουλος (80' Σιδέρης).

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καψιόχας, Ξενάκης, Βαφειάδης, Χριστόπουλος, Μαραντίδης, Σταματόπουλος (85' Αναπλιώτης), Καραγγιαννίδης (60' Ντάρλας), Αγγελιδάκης, Σάλαρι (85' Αραμπατζής).