×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Εξαιρετική δουλειά στην Ακαδημία της Ατλαντίδας

Εξαιρετική δουλειά στην Ακαδημία της Ατλαντίδας

Στα προημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται η ομάδα Παίδων, πολύ καλή πορεία και από τους Νέους!

από
στις 13/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Στα προημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται η ομάδα Παίδων της Ατλαντίδας, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Εξάλλου και η ομάδα Νέων διέγραψε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων!

Η Ακαδημία του ΑΟ Ατλαντίς, με οργανωμένη δουλειά, στοχεύει πρωτίστως στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών με απώτερο στόχο την στελέχωση της πρώτης ομάδος. Παράλληλα δίνεται μεγάλο βάρος στην διαμόρφωση υγιών προσωπικοτήτων, κάτι που μας τόνισε ο Τεχνικός διευθυντής Τσούνης Γιώργος.

Ήδη από το τμήμα νέων ο Θάνος Καρακώστας έχει πάρει αρκετές συμμετοχές με το αντρικό ενώ και ο Στέφανος Κωτσάκης έκανε το ντεμπούτο του με τον Αήττητο Σπάτων.Την οργάνωση και καθοδήγηση της Ακαδημίας έχει ο Τεχνικός διευθυντής Τσούνης Γιώργος με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου και πολυετή προσφορά και στην πρώτη ομάδα.

Το προπονητικό team, που παράγει εξαιρετική δουλειά στις πιο μικρές ηλικίες, το αποτελούν οι Μπασιούκας Σπύρος, Καζακίδης Βασίλης, Κολοτούρος Γιάννης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Πήτερ Χαραλαμπίδης.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε την άριστη συνεργασία της Ακαδημίας με το διοικητικό και τεχνικό team του ανδρικού τμήματος, σε μια ομάδα που συνολικά λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα.