×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Απόδραση... ανόδου για τα Καλύβια!

Απόδραση... ανόδου για τα Καλύβια!

Με ένα τεράστιο διπλό... στις αποσκευές του έφυγε από την Αγ. Μαρίνα ο ΠΑΟ Καλυβίων (0-1 τον Αετό Πικερμίου), παραμένοντας έτσι τρίτος και συνεχίζοντας να έχει το πρώτο λόγο για την άνοδο στην Α' Κατηγορία!

από
στις 22/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 0-1

Σε ένα δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι στην Αγ. Μαρίνα, για το πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, η ομάδα του Θανάση Πετούρη πήρε ένα... χρυσό τρίποντο απέναντι στον αξιόμαχο Αετό Πικερμίου και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, έχοντας, πάντα, τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑΝΑ! 

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες μπήκαν καλά και δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις. Στο 18' η πίεση από την πλευρά των Καλυβίων απέφερε καρπούς και μετά από την έξοχη πάσα του Αλεξίου, ο Ντίνος με άψογο πλασέ δεν δίστασε να διαμορφώσει το 0-1. Από εκεί και πέρα, ο Αετός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά η ομάδα του Θανάση Πετούρη δεν της το επέτρεψε και το 0-1 διατηρήθηκε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, ο αγώνας δεν άλλαξε δραματικά με την κατοχή να είναι μοιρασμένη και τις δύο ομάδες να περιορίζονται στο κέντρο. Τα καλύβια ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο και με σωστη διαχείρηση κρατούσαν εύκολα το 0-1. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Κώστα Τσίχλη πέτυχε γκολ με τον Ιωάννου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία των γηπεδούχων. Στη συνέχεια με τους Κονταρίνης, Μουλλάκη και Αρβανιτίδη ο Αετός δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, που δεν τελεσφόρησαν. Στο 88', μάλιστα, τα Καλύβια είχαν την ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη, καθώς σε τριπλή ευκαιρία οι Μάτι και Απέργης δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-2! Με αυτά και με αυτά το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και τα Καλύβια πανηγύρισαν μια ακόμη σημαντική νίκη, που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοδό τους!

***Διακρίθηκαν για τον Αετό Πικερμίου οι Γκούτσιας, Γκιτίδης και Αρβανιτίδης.

***Κορυφαίος του αγώνα ο Κρασσάς, ξεχώρισαν και οι Απέργης, Αλεξίου και Ντίνος.

***Από την πλευρά των Καλυβίων υπήρξε ανακοίνωση για την πολύ καλή φιλοξενία, ενώ δόθηκαν και πολλά συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο των Βλάχο, Καραθανάση και Δουλγεράκη.

Διαιτητές: Βλάχος, Καραθανάσης, Δουλγεράκης.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Μποζίνης (46' Καλογραιάκης), Φρίγγης, Γκούτσιας, Γκιτίδης, Κονταρίνης Αγγ. (56' Ιωάννου), Κονταρίνης Αλ., Καραβατάκης, Μουλλάκης, Αρβανιτίδης.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Γαλανάκης, Πασχάλη, Τραϊτοράκης, Χασουράκης, Κετέογλου, Κρασσάς, Απέργης, Αλεξίου, Οικονομίδης (75' Μάτι), Ντίνος (83' Καρελιώτης), Ζατσελάρι