×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Παραμένει... «ζωντανή» για την άνοδο η Βουλιαγμένη!

Παραμένει... «ζωντανή» για την άνοδο η Βουλιαγμένη!

Πέρασε με 0-1 από την έδρα του Διονύσου, η Βουλιαγμένη και συνεχίζει να παραμένει στην τέταρτη θέση (3 βαθμούς μακριά από τα Καλύβια), κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες της για την άνοδο στην Α' κατηγορία!

από
στις 22/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0-1

Σκληρό... «καρύδι» η Βουλιαγμένη που δεν τα παρατά και συνεχίζει να ελπίζει σε άνοδο, μετά το τεράστιο διπλό στην έδρα του Διονύσου! Για το πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα του Μανώλη Καπίρη, χάρη στο γκολ του Σωτηρόπουλου στο 30', απέδρασε από μια δύσκολη έδρα, συνεχίζοντας, έτσι, με αξιώσεις το κυνήγι μιάς εκ των πρώτων τριών θέσεων που οδηγούν στα... σαλόνια της Α'! 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ξεκίνησε σε απόλυτα ισορροπημένο ρυθμό, με τον Διόνυσο να έχει την ελαφρά κατοχή και την Βουλιαγμένη να μοιάζει πιο ουσιαστική και επικίνδυνη... Στο 30', η ουσιά των φιλοξενούμενων, μετουσιώθηκε σε γκολ, καθώς μετά από ωραία πάσα του Πουλάι, ο Σωτηρόπουλος με γυριστό πλασέ δεν δυσκολέυτηκε να ανοίξει το σκορ και να σημειώσει το 0-1, αποτέλεσμα που παρέμεινε και ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Βουλιαγμένη προσπάθησε να «τελειώσει» το ματς, αλλά η αστοχία και ο Πολεμίτης κρατούσαν τον Διόνυσο στο παιχνίδι. Η εικόνα του δευτέρου μέρους αντίστοιχη με του πρώτου, η κατοχή στους γηπεδόχους, αλλά οι φάσεις στους φιλοξενούμενους που διατήρησαν ως το φινάλε το πολύτιμο 0-1 και παρέμειναν ζωντανοί στην... υπόθεση άνοδος! Η ποιότητα της ομάδας της Βουλιαγμένης δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στο Διόνυσο να ελπίζει και το 0-1 χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

***Αγγελόπουλος και Πολεμίτης ξεχώρισαν για τον Διόνυσο.

***Σωτηρόπουλος, Παπαβασιλείου και Πουλάι οι διακριθέντες για την Βουλιαγμένη.

***Με 5 νέους ποδοσφαιριστές τελείωσε το παιχνίδι η Βουλιαγμένη.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουλοχέρης.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πολεμίτης, Δήμτσας, Μίσιος, Κώνστας, Ζαβακόπουλος, Ευαγγελάτος, Σκαφίδας (80' Χάχαλης), Ελευθερίου, Αγγελόπουλος, Ραφτακόπουλος, Μαυροκεφαλίδης (62' Αγαπητός).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Ταγγούλης, Χαλκιάς (65' Μπακούρος), Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου, Βοργιάς (60' Νικολαΐδης), Σωτηρόπουλος, Μαντακίδης Π. (75' Χαντάτ).