×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ματσάρα, με φινάλε θρίλερ: Παλλαυρεωτικός-Παθιακάκης 2-2!

Ματσάρα, με φινάλε θρίλερ: Παλλαυρεωτικός-Παθιακάκης 2-2!

Άγγιξε τρίποντο με επική ανατροπή ο Παθιακάκης, οι εφτάψυχοι Λαυριώτες -όμως- με γκολ στο 95' πήραν την ισοπαλία!

από
στις 22/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2-2

Ένα από τα πλέον συγκλονιστικά παιχνίδια διεξήχθη το Σάββατο (22/4) στο γήπεδο της Βούλας, εκεί όπου ο τιμωρημένος Παλλαυρεωτικός -ως γηπεδούχος- φιλοξένησε τον Παθιακάκη. Οι δύο ομάδες, σε απίθανο ματς με χιτσκοκικό φινάλε, ήρθαν ισόπαλες 2-2 με αποτέλεσμα να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις σε αυτή την 31η αγωνιστική. Οι Λαυριώτες του Νίκου Ζαγουρή, που έχουν χάσει έδαφος για την πρώτη τριάδα, προηγήθηκαν νωρίς-νωρίς, ο Παθιακάκης -που βρίσκεται πάντα στη δεύτερη προνομιούχο θέση- άγγιξε το τρίποντο με επική ανατροπή, αλλά την τελευταία... λέξη την είπε ο Παλλαυρεωτικός, ισοφαρίζοντας με γκολ στο 95'.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς που ξεκίνησε με τον Παλλαυρεωτικό να μπαίνει καλύτερα και να ανοίγει το σκορ στο 15' με ωραίο σουτ του Ασλάνη από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από ασίστ του Παπαδόπουλου. Ο Παθιακάκης προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ του γρήγορου γκολ και είχε μάλιστα δοκάρι στο 20' με τον Γιώτη. Το ματς ήταν ανοιχτό στο α' μέρος με καλό ρυθμό και την μπάλα πάνω – κάτω. Ο Παλλαυρεωτικός στο 40' είχε σημαντική χαμένη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο για δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη οι Λαυριώτες οπισθοχώρησαν και έδωσαν χώρο στον Παθιακάκη, που με ηρεμία στο παιχνίδι του και καλή κυκλοφορία έψαξε απαντήσεις. Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου απείλησε σε κάνα-δυό περιπτώσεις και εν τέλει όχι μόνο ισοφάρισε στο 60' με κεφαλιά του Ιορδανίδη από εκτέλεση φάουλ του Ρόμπολα, αλλά έκανε και την ολική ανατροπή στο 75' σε φάση... καρμπόν με το 1-1: Και πάλι ο Ρόμπολας εκτέλεσε το φάουλ, αυτή την φορά όμως ο Νικήτας Αθανασόπουλος ήταν εκείνος που πήρε την κεφαλιά για το 1-2.

Το ματς στο τελευταίο τέταρτο έγινε ροντέο, ο Παλλαυρεωτικός ανέβηκε με σκοπό την ισοφάριση και ο Παθιακάκης έβρισκε χώρους, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 88' με τον Νικήτα Αθανασόπουλο. Μεγάλη φάση είχε και ο Παλλαυρεωτικός λίγο αργότερα με τον Φετολάρι! Εν τέλει οι εφτάψυχοι Λαυριώτες, που πάλεψαν μέχρι το τέλος, ισοφάρισαν στο 95' με σουτ του Παπαδόπουλου ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

***Ο Παλλαυρεωτικός διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ στα δύο γκολ του Παθιακάκη, τα οποία έρχονται από στημένες φάσεις ***Διακριθέντες για τον Παλλαυρεωτικό οι Παπαδόπουλος, Ασλάνης και Σπυρόπουλος ***Δεν υστέρησε κανείς για τον Παθιακάκη, καταλυτική η εμπειρία των Ιορδανίδη-Αθανασόπουλου ***Περίπου 50 φίλαθλοι από το Λαύριο ακολούθησαν τον Παλλαυρεωτικό στο γήπεδο της Βούλας, τη δική του εξέδρα είχε και ο Παθιακάκης ***Μίνι ένταση επικράτησε στο 80' του αγώνα στους δύο πάγκους των δύο ομάδων λόγω μη τήρησης fair play

Διαιτητές: Μαλαμάς, Μπουξμπάουμ, Τσαλίκογλου

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Κωνσταντινίδης, Πάνου, Σπυρόπουλος, Νικολαΐδης, Φετολάρι, Θεοφανίδης (81' Δημητρόπουλος), Παπαδόπουλος, Ασλάνης, Ζουμάς (75' Μπαλόπητας), Μωραΐτης (65' Αδάμης).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος Βασίλης, Ασημάκης (91' Αναστόπουλος), Γκάτζος, Κωστής, Τσίγγος, Τασιούδης Μόδεστος, Αθανασόπουλος Νικήτας, Ρόμπολας, Ιορδανίδης (80' Γερογιάννης), Γιώτης (60' Φωτίκας), Αραβιτάκης.