×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αφιδναϊκός και Σαρωνικός

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αφιδναϊκός και Σαρωνικός

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι Αφιδναϊκός και Σαρωνικος έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

από
στις 22/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1-1

Για το πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, Αφιδναϊκός και Σαρωνικός είχαν από ένα ημίχρονο και δικαιολογημένα έμειναν στο 1-1, με απότέλεσμα να μοιραστούν τους βαθμούς. Καλύτερη η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Νίκου Παναγόπουλου να αντιδρά στο δεύτερο και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και απείλησαν μόλις στο 6' με σουτ του Παπαγιάννη. Στο 12' ο Σαρωνικό ζήτησε πέναλντι σε ανατροπή του Κόεχλερ με τον Αντιπαριώτη να λέει «παίζετε». Στο 23' οι προσπάθειες των παικτών του Σαρωνικού απέφεραν καρπούς και με όμορφο σουτ του Παπαγιάννη διαμορφώθηκε το 0-1. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη έκανε διαχείρηση και πήγε προηγούμενη στα αποδύτηρια. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Αφιδναϊκού να μπει καλύτερα και στο 60' να φέρει το ματς στα ίσια, με τον Τσαλίδη να εκτελεί με δυνατό σουτ τον Τσάιμο και να κάνει το 1-1. Στη συνέχεια και μέχρι το 75' οι γηπεδούχοι έψαξαν το δεύτερο γκολ, αλλά δεν το βρήκαν και σε συνδυασμό με την αποβολή (δεύτερη κίτρινη) του Δήμα, το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, ξανά, με την πρωτοβουλία των κινήσεων να παίρνει ο Σαρωνικός που δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά η αστοχία και ο εξαιρετικός Μορφονιός, δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να αποδράσουν με τη νίκη. Βαθμός... χρυσάφι για τον Αφιδναϊκό, που μόνο με... θαύμα δεν θα παραμείνει στην κατηγορία!

***Ο Σαρωνικός ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αφιδναϊκού για την άριστη φιλοξενία.

***Σημαντική στιγμή στο 65' για τον Σαρωνικό, καθώς επέστρεψε στα γήπεδα ο Μίλτος Ζουμπουρλής, ο οποίος είχε μείνει εκτός για 14 μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού.

***Εξαιρετικοί οι Μορφονιός, Δήμας, Νικηφοράκης για τον Αφιδναϊκό.

***Διακριθέντες για τον Σαρωνικό οι Τσάιμος, Κετέογλου, Κόεχλερ.

***Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός του Αφιδναϊκού, Νίκος Παναγόπουλος δήλωσε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημά μας, πήραμε έναν σημαντικό βαθμό, που μας επέτρεψε να σώσουμε την κατηγορία!»

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Γουρνιάς, Λιόλιος.

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Δήμας, Μπεγκάι (38' Γκιολα), Μπαρούτι, Νυχάς, Ζουβερέλης Μ., Αλί, Τσαλίδης (91' Κουτσούκος), Μίχας, Κλίσι (81' Ζουβερέλης Δ.)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Τσάιμος, Μαλατάνος, Στουραΐτης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Ναυπλιώτης (79' Μπούκης), Τσομπανάκης, Κόεχλερ, Παπαγιάννη, Κοντογιαννόπουλος (64' Ζουμπουρλής).

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 12:00