×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Καταιγιστική» η Άρτεμις!

«Καταιγιστική» η Άρτεμις!

Με εξαιρετική απόδοση η Άρτεμις υποχρέωσε σε μιά βαριά ήττα την Σταμάτα, πιστώνοντας, έτσι, την καλή της αγωνιστική κατάσταση.

από
στις 23/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

AO ΑΡΤΕΜΙΣ - ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΟ 5-1

Με καταιγιστικό ρυθμό, η Άρτεμις υποχρέωσε σε μια βαριά ήττα την Σταμάτα για το πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ. Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Διονύση Γεωργουλά, που... πετούσε φωτιές στην ανύμπορη να αντιδράσει Σταμάτα!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια και μόλις στο 2', ο Κολάγκι ευστόχησε σε πέναλντι που είχε κερδίσει ο Ράσα! Ένα λεπτό αργότερα ήρθε και το 2-0 για την Αρτέμιδα, αυτή τη φορά σε δυνατό σουτ του Ράσα και απλοποίησε την υπόθεση νίκη για τους γηπεδόχους. Ο ξέφρενος ρυθμός που είχε αποκτήσει η ομάδα του Διονύση Γεωργουλά, όμως , δεν σταμάτησε εκεί... στο 18' ήρθε και το 3-0, ξανά με τον εκπλήκτικό Ράσα με κοντινή προβολή, μετα την ασταθή απέκρουση του Πρωτόπαππα. Στη συνέχεια και με προίκα το 3-0, η Άρτεμις έριξε κάπως τον ρυθμό της και το ημίχρονο τελείωσε, όπως είχε διαμορφωθεί στο 18'. Το γεγονός που συντάραξε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού της Σταμάτας, Κριεμάδη που αποχώρησε στο 30' με ασθενοφόρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ξανά με γκολ απο τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι διεύρυναν κι άλλο το σκορ στο 4-0. Πιο συγκεκριμένα στο 46' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Φυτιλή, ο Μητσιώνης στόπαρε άψογο και με εξαιρετικό τελείωμα, χρίστηκε και εκείνος σκόρερ. Στο 60', παρ' όλα αυτά, η Σταμάτα μείωσε σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Χρυσανθόπουλου, φάση που αμφισβητήθηκε έντονα από την πλευρά των γηπεδούχων! Στο 72' ήρθε και το... κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους, καθώς η όμορφη ατομική ενέργεια του Τσουκαλά και το άψογο τελείωμα του διαμόρφωσαν το τελικό 5-1, που πιστώνουν την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, εν αντιθέσει με την Σταμάτα που δεν βρίσκεται, σίγουρα, στην καλύτερή της κατάσταση.

***Δεν υστέρησε κανείς από την Άρτεμις, ξεχώρισαν οι Ράσα, Κολάγκι και Τσουκαλάς.

***Η διοίκηση της Σταμάτας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον άτυχο Κριεμάδη, που θα απουσιάσει τουλάχιστον τρείς μήνες από τα γήπεδα, χάνοντας το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Διαιτητές: Βουδούρης, Αλεξοπούλου, Μαραγκού.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπλάνας, Μπαταβάνης (46' Βεντούρης), Καζάλας, Μωϋσιάδης (55' Καδίτης), Διαμάντης, Σαντίκου, Τσουκαλάς, Κολάγκι, Μητσιώνης, Ράσα (46' Παπακώστας), Φυτιλής.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΟ: Πρωτόπαππας, Τσατσαράγκος, Παπαζής, Μπόρας, Κριεμάδης (32' λ.τρ. Μπέντης), Πέππας, Σάββας (50' λ.τρ. Πετράκης), Χρυσανθόπουλος, Μπουρτζαλιάνι, Μπερμπάντης, Σμυρναίος.