×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο ο Πρωτέας!

Έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο ο Πρωτέας!

Ανέτρεψε το 2-0 του ημιχρόνου ο Πρωτέας και με 4 γκολ στο δεύτερο πήρε το τρίποντο της νίκης από τον Κουβαρά (2-4).

από
στις 23/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ - ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2-4

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, ο Κουβαράς άγγιξε μετά από αρκετό καιρό τη νίκη, αλλά ο Πρωτέας (του δευτέρου ημιχρόνου) είχε άλλη άποψη! Πιό συγκεκριμένα με δύο γρήγορα γκολ ο Κουβαράς πήρε κεφάλι στο σκορ, αλλά το νεανικό σύνολο και η κούραση στο δευτερο ημίχρονο, μετέτρεψαν το σκηνικό του αγώνα σε μονόλογο για τον Πρωτέα, που βρήκε δίχτυα 4 φορές. Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή... με τα γκολ των Σερμπενιάδη και Μπουλούμπαση ο Κουβαράς πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο εικοσάλεπτο, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο. Ο αιφνιδιασμός, όμως, δεν πτόησε τον Πρωτέα που ανέβασε τις γραμμές και είχε δοκάρι στο 30' με τον Σκούφη. Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου έψαξε το γκολ, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου,που θα την ξανά έβαζε στο παιχνίδι, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα και το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μισού...

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, τα πράγματα άλλαξαν ολοκληρωτικά... και με τον Πασά να έχει κέφια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ στο 55' και ισοφάρισαν στο 57' με τον Αναγνώστου, βγάζοντας τον Κουβαρά από την θέση οδηγού! Στο 62'η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τον Σκούφη να βρίσκει τα δίχτυα και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, με το... κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει στο 85' από τον εξαιρετικό Πασά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4 και χαρίζοντας ένα ακόμη τρίποντο στην Φωκαία.

***Καραογλάνης, Σερμπενιάδης και Σταμάτης οι διακριθέντες για τον Κουβαρά.

***Νίνα, Τσιάτσιος, Πασάς ξεχώρισαν για τον Πρωτέα.

***Με δύο κίτρινες κάρτες απεβλήθη ο Αναγνώστου στο 62' για τον Πρωτέα.

Διαιτητές: Γκούβας, Περδίκης, Μπέκας.

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Καραογλάνης, Βουλισμάς (49΄Σώφρονας), Μικιρδιτσιάν, Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης (73΄Νικολακόπουλος), Μπουλούμπασης, Σταμάτης, Σερμπενιάδης (76΄Ρέρρας), Ζαφειρόπουλος.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ :Φώσκολος, Καλαβρός, Νίνα, Χύκα(46΄Θάνος), Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Ζντράβα (66΄Κούλιμπης), Πασάς, Παπακωνσταντίνου, Σκούφης (78΄Παπαγεωργίου).