×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Συνέχεια στις νίκες με ανατροπή για τη Βάρη!

Συνέχεια στις νίκες με ανατροπή για τη Βάρη!

Συνέχεια στις νίκες έδωσε ο Αστέρας Βάρης (4 σερί), καθώς ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 και κέρδισε με 2-1 τον αξιόμαχο Άρη Βούλας, στο γειτονικό ντέρμπι

από
στις 23/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1

Για της 28ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Αστέρας Βάρης και ο Άρης Βούλας διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν και μάλιστα με ανατροπή! Προηγήθηκε η ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη που παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού. Ανέτρεψε το σκηνικό η ομαδά του Πέτρου Μπόντζου στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην τέταρτη σερί νίκη, κάτι που σίγουρα, αποδεικνύει την καλή αγωνιστική κατάσταση του Αστέρα!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με γκολ του Σανσάρογλου στο 10', μετά από έξοχη ασσίστ του Κριλή και θα μπορούσαν με όμορφο ποδόσφαιρο να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ. Ο ρυθμός των φιλοξενούμενων έπεσε μετά το μισάωρο, παρ' όλα αυτά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα αυτού.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, με την Βάρη να ανεβάζει τις γραμμές της και να κυνηγά το γκολ που θα της αναπτέρωνε τις ελπίδες. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, καθώς ο Μπάτσι κέρδισε πέναλντι στο 79' και ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Πριν, καλά καλά, συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι ήρθε και το 2-1 για την Βάρη με κεφαλιά του Καραγιάννη στο 82', αποτέλεσμα που έμεινε ως και το τέλος του αγώνα, επιβεβαιβεώνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Πέτρου Μπόντζου.

Διαιτητές: Τριγάζης, Καραθανάσης, Ντόστης

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Νταλάκας (30 λ.τρ. Κόντι), Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης, Ζαμπάρας (50' Κοτζάι), Μπάτσι, Κατσούγκρης (80' Κουσιάκης), Μαυροθαλασσίτης.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Βέλλης, Μήτσιος, Ταγκάνης, Διακρούσης, Λάσκος (85' Γκριν Λόγκο), Κριλής, Σανσάρογλου (60' Κολτσίδας), Σταθάκης (75' Μουστεράκης), Παπαδημητρόπουλος, Διγενής.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 20:40