×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Στο «Χ» Κρυονέρι και Κερατέα!

Στο «Χ» Κρυονέρι και Κερατέα!

Κρυονέρι και Κερατέα έμειναν στο 2-2, με το αποτέλεσμα να αδικεί, σε μεγάλο ποσοστό, την προσπάθεια του άκρως νεανικού Κεραυνού!

από
στις 23/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2-2

Για το πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ, το Κρυονέρι προηγήθηκε 2 φορές, αλλά η νεανική ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη δεν τα παράτησε και θα μπορούσε, ακόμα και να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το Κρυονέρι μπήκε ελαφρώς καλύτερα και στο 20' προηγήθηκε με ενέργεια του Ρίζου. Ο Κεραυνός δεν πτοήθηκε, ανέβασε την πίεση του και ισοφάρισε στο 29' με τον εξαιρετικό Νταή. Στο 35' η Κερατέα θα μπορούσε να γυρίσει το ματς, αλλά το δοκάρι του στέρησε την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ. Και ενώ, όλα έδειχναν πως το πρώτο ημίχρονο θα κλείσει στο 1-1, ο Ρίζος στο 45' διαμόρφωσε το 2-1 και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να σκοράρουν και να φέρουν το παιχνίδι, ξανά, στα ίσια. Στο 58', δηλαδή, εκ νέου με τον Νταή, η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη ισοφάρισε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Από εκεί και πέρα, ο Κεραυνός διέθετε την καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν δεν ήταν τόσο άστοχος και άτυχος! Σημαντικό για την Κερατέα είναι η εξαιρετική εικόνα που επέδειξαν οι Βάγγελι, Νταή και ο 14χρονος Θάνος Λιούμης! Οι προσπάθειες των νεαρών για τους φιλοξενούμενος δεν απέφεραν καρπούς και το 2-2, ήταν το τελικ'ό αποτέλεσμα.

***Ξεχώρισαν για το Κρυονέρι οι Ρίζος και Σκιατραβάνης.

***Εξαιρετικοί για τον Κεραυνό οι Βαγγέλι, Νταή και ο 14χρονος Θάνος Λιούμης.

Διαιτητές: Καρράς, Σοφιάς, Χριστόπουλος.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Πολ, Κολώτας, Καστρινός, Ζερμπίνης, Καντάρελης (88' Σαχίνης), Δερβένης (Παυλίδης), Τουμπανάκης, Ρίζος, Σκατριαβάνης, Μπαμπιάν (60' Παπατζαχάκης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας (46' λ.τρ. Μπαντουράκης), Φραγγής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Βαγγελί, Μπρότσι (81' Μαγγανάς), Λιούμης Δ. (46' Λιούμης Θ.), Μουσαράιι, Κοτίτσας, Νταής.