×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

(Χ)όρτασαν γκολ: Γλυκά Νερά-Ατλαντίδα 3-3!

(Χ)όρτασαν γκολ: Γλυκά Νερά-Ατλαντίδα 3-3!

Εντυπωσιακό ματς από τις δύο ομάδες, που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

από
στις 23/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 3-3

Γκολ και θέαμα στα Γλυκά Νερά, με την τοπική ομάδα να μένει στο 3-3 με την Κυπελλούχο Ατλαντίδα, το απόγευμα της Κυριακής (23/4), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Ήταν μια αναμέτρηση που διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά οι 22 ποδοσφαιριστές έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Και τα κατάφεραν μια χαρά, αν αναλογιστεί κανείς τις εναλλαγές στο σκορ και τα έξι γκολ -συνολικά- που μπήκαν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς όπου τα Γλυκά Νερά μπήκαν σίγουρα πιο καλά, με την... φόρα του γηπεδούχου. Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη άνοιξε το σκορ στο 18' με πλασέ του Αλεξίου, ύστερα από κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας, ενώ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 33': Ήταν ένα κόρνερ του Δογάνη, με τον Τσάνι να παίρνει την κεφαλιά για το 2-0! Η Ατλαντίδα του Βαγγέλη Χαντέ, μετά το αρχικό μούδιασμα βρήκε τα πατήματα της και κατάφρε να προσαρμοστεί στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είχε δοκάρι στο 36' σε κεφαλιά του Μπούμπα από φάουλ του Χρυσάφη και μείωσε στο 41' με ωραίο πλασέ του Καλιαμπάκα, ο οποίος έκανε το 2-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Ανθουσιώτες ήταν εμφανώς καλύτεροι και ερχόμενοι με... φόρα από την μείωση του σκορ στο φινάλε του α' μέρους, έψαξαν την ισοφάριση, απειλώντας στο 52' με σουτ του Καλιαμπάκα, τον οποίο σταμάτησε σωτήρια ο Καταχανάκης. Εν τέλει, κόντρα στην ροή του αγώνα τα Γλυκά Νερά έκαναν το 3-1 ίσως με το γκολ της εβδομάδας: Ήταν ο Βάρδας ο οποίος από περίπου 40 μέτρα έπιασε ένα απίθανο σουτ και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Φυλακτού!

Η Ατλαντίδα , παρά το σοκ του τρίτου γκολ δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε! Αρχικά μείωσε στο 58' με κοντινή προσπάθεια του Κούτρου από κόρνερ του Χρυσάφη, ενώ το 3-3 ήλθε στο 75' με στημένη φάση... καρμπόν: Ο Χρυσάφης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κολοτούρος αυτή την φορά με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Καταχανάκη. Στο τελευταίο τέταρτο τόσο τα Γλυκά Νερά όσο και η Ατλαντίδα είχαν ορισμένες καλές στιγμές, με το 3-3 ωστόσο να μην αλλάζει.

***Με λάθη η διαιτησία των Κορωνιά, Δουλγεράκη, Παπαδιώτη οι οποίοι έχασαν αρκετές φάσεις και δεν είχαν την κατάλληλη συνεννόηση ***Η Ατλαντίδα στο 80' φώναξε για δεύτερη κίτρινη και αποβολή σε μαρκάρισμα στον Σιούτη...

Διαιτητές: Κορωνιάς, Δουλγεράκης, Παπαδιώτης

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Ρέκα (62' Νάνος), Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι (70' Γεωργάκας), Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Αλεξίου (75' Γιαννούλης), Δογάνης, Λαναράς.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Παππάς, Καρακώστας, Κουλίρα, Μαλάι (62' Σιούτης), Μπούμπας, Πλατέλλας (46' Κολοτούρος), Πανόπουλος (80' Κατσιγιάννης), Καλιαμπάκας, Χρυσάφης, Κούτρος.