×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έχασε από τον Άρη Βούλας και «έπεσε» ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών

Έχασε από τον Άρη Βούλας και «έπεσε» ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών

Δεν τα κατάφερε ο Αχιλλέας, που αποχαιρετά τα μεγάλα σαλόνια μετά την ήττα (4-2) στην Παιανία

από
στις 29/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 4-2

Game over... Καταδικαστική ήττα υπέστη ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, αφού έχασε 4-2 από τον Άρη Βούλας και αποχαιρετά τα μεγάλα σαλόνια, ακολουθώντας στην Β' κατηγορία το Κρυονέρι. Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου ξεκίνησε ιδανικά στο σαββατιάτικο (29/4) ματς της 29ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο γήπεδο της Παιανίας λόγω τιμωρίας του Άρη, ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσε και ήλθε το μοιραίο. Απέναντι της βέβαια είχε τη Βούλα του Κυριάκου Δαγγούλη που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική φόρμα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα, όπου σφράγισε και τυπικά την παραμονή στην Α' κατηγορία με μεγάλη ανατροπή.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα παιχνίδι που -όπως προείπαμε- ξεκίνησε ιδανικά για τον Αχιλλέα. Στο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν σε γύρισμα του Διακρούση στον Κάρσο, ο γκολκίπερ του Άρη έκανε λάθος εκτίμηση, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και το 0-1 ήταν γεγονός. Ο Άρης Βούλας δεν έδειξε, πάντως, να επηρεάζεται απ αυτή την εξέλιξη και με ηρεμία στο παιχνίδι του, έχοντας καλή κυκλοφορία, έψαξε απαντήσεις απέναντι σε έναν Αχιλλέα που έκανε άμυνα στο μισό γήπεδο με επιτυχία. Οι φιλοξενούμενοι... λύγισαν στο χειρότερο σημείο για εκείνους, καθώς στο 40' ο Κριλής ήταν εκείνος που έπιασε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στην δεξια γωνια του Χαριτίδη για το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας είχε νωρίς-νωρίς δοκάρι με τον Χριστόπουλο, ενώ στην επαφορά ο Σταματόπουλος ήταν εκείνος που σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Το ματς είχε καλό ρυθμό σε εκείνο το σημείο, με τους φιλοξενούμενους του Μάκη Παπαδόπουλου να ρισκάρουν, να έχουν κάποιες καλές στιγμές, αλλά τον Άρη Βούλας να βρίσκει εκείνος λύσεις επιθετικά έχοντας την ουσία. Το 2-1 για την ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη ήλθε στο 60' και πάλι με τον Κριλή που ήταν εκ των κορυφαίων. Ο ίδιος παίκτης, άλλωστε, στο 70' από εκτελεστής μετατράπηκε σε δημιουργός και πάσαρε στον Διγενή ο οποίος έγραψε το 3-1. Οι του Αχιλλέα φώναξαν έντονα για οφ-σάιντ στην συγκεκριμένη φάση, αλλά το κακό είχε γίνει για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λίγο αργότερα δέχτηκαν και τέταρτο γκολ... Σκόρερ αυτή την φορά για τον Άρη ο Σταθάκης στο 75' από ασίστ του Διγενή, με το 4-1 να μοιάζει... μη αναστρέψιμο για τον Αχιλλέα, όπως βέβαια και η αποφυγή του υποβιβασμού. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-2 με πέναλτι του Ξενάκη στο 91'.

***Διακριθέντες για τον Άρη Βούλας οι Κριλής, Διγενής, Διακρούσης και Παπαδημητρόπουλος ***Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Άρη Βούλας Κυριάκος Δαγγούλης τόνισε: «Όλη η ομάδα κατάθεσε την ψυχή της και ότι δυνάμεις είχε για να καθαρίσουμε το θέμα της παραμονής και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους»

Διαιτητές: Αντωνίου, Τζαφόλιας Δ., Πολυχρονιάδης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Βέλης, Μήτσιος, Λίτσας, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (85' Μπαϊρακτάρι), Διγενής, Σταθάκης, Κριλής (84' Κωστόπουλος), Παπαδημητρόπουλος, Κολτσίδας (61' Γκριν-Λόνγκο).

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καψιόχας, Βαφειάδης, Γεωργίου (67' Ξενάκης), Μπούσκος, Σάλαρι (56' Καραγιαννίδης), Μαραντίδης, Χριστόπουλος, Σταματόπουλος, Αγγελιδάκης (58' Θεοδώρου).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 20:36