×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νίκησε και... προσπέρασε τον Κεραυνό η Ατλαντίδα!

Νίκησε και... προσπέρασε τον Κεραυνό η Ατλαντίδα!

Στην τρίτη θέση πλέον η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, που επικράτησε 2-0 της Κερατέας

από
στις 29/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2-0

Με πολύ καλή εμφάνιση η Ατλαντίδα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κεραυνού, να τον... προσπεράσει και να ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα! Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, επικράτησε δίκαια με σκορ 2-0 και πλέον πάει να κλείσει τη σεζόν βρισκόμενη μέσα στην πρώτη τριάδα. Στα του σημερινού αγώνα, οι Ανθουσιώτες παρ' ότι αγωνίστηκαν με αλλαγές στην σύνθεση τους παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα, απέναντι σε έναν Κεραυνό τον οποίο παρέταξε ο Τάκης Μακροδημήτρης με νεανικό σχήμα.

Η Ατλαντίδα ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα απειλώντας στο ξεκίνημα τόσο με τον Κούτρο όσο και με τον Σιούτη. Ο δεύτερος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 35', όταν από ωραία εκδηλωμένη ομαδική προσπάθεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα η Ατλαντίδα είχε νέα καλή στιγμή με σουτ του Κόντι, με τον Χατζάρα να του λέει όχι με δύσκολη επέμβαση. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με... δεύτερο γκολ για την Ατλαντίδα, με τον Κόντι να μπαίνει από τα δεξιά στο 50', να βρίσκει με παράλληλη τον Καλιαμπάκα κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την Ατλαντίδα να παίζει κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, απέναντι σε έναν Κεραυνό που προσπαθούσα να χτυπήσει κυρίως σε αντεπιθέσεις με τον νεανικό ενθουσιασμό. Οι Ανθουσιώτες είχαν καλές στιγμές με τους Κούτρο και Θεοδωράκη, ενώ μετά το 70' απείλησε και ο Κεραυνός με προσπάθειες των Μουσαράκι και Κακαρά.

***Διακριθέντες για την Ατλαντίδα οι Καρακώστας Θάνος, Μαλάι και Σιούτης.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Κυριακόπουλος, Πειρασμάκης

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Παππάς, Καρακώστας Θάνος, Κουλίρα, Κολοτούρος, Μαλάι, Κόντι, Σιούτης (75' Θεοδωράκης), Καλιαμπάκας (82' Καρακώστας Γιώργος), Πανόπουλος, Κούτρος (65' Πλατέλλας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χατζάρας, Φραγκής, Κατσίκης (55' Ντεμολάρι), Σότα, Ξένος, Βαγγέλι, Γκούτσε (50' Στεργίου), Κακαράς, Μουσαράι, Κοτίτσας (45' Λιούμης Θάνος), Νταής.