×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Χ»αμένο έδαφος για τα Καλύβια!

«Χ»αμένο έδαφος για τα Καλύβια!

Σε εντός έδρας ισοπαλία υποχρεώθηκε ο ΠΑΟ Καλυβίων 1-1 με τον Παμπαιανικό, χάνοντας έδαφος στη μάχη της ανόδου (έχοντας, όμως, ακόμα την τύχη στα χέρια του) και βλέποντας την Βουλιαγμένη να πλησιάζει την διαφορά στον πόντο!

από
στις 30/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΑΠΟ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1-1

Πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης η ομάδα του Θανάση Πετούρη, καθώς ο σκληροτράχυλος Παμπαιανικός τον υποχρέωσε σε ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα, για το πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα του Ηλία Τριανταφύλλου δεν επέτρεψε στα Καλύβια να πάρουν το τρίποντο και έφυγε με την ισοπαλία απο την ομόνυμη πόλη. Ισοπαλία που διατηρεί ακόμα τον ΠΑΟΚ στην τρίτη προνομιούχο θέση, αλλά και που βάζει... «φωτιά», καθώς την επόμενη αγωνιστική θα κριθούν πολλά στον ντέρμπι «ζωής και θανάτου» μεταξύ Βουλιαγμένης και Καλυβίων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα Καλύβια μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και διατηρούσαν μια ελαφρά κατοχή, χωρίς να έχει υπάρξει η φάση του γκολ μέχρι και το 20'. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν κι άλλο και στο 24' άνοιξαν το σκορ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζατσελάρι από τα αριστερά και κοντινή κεφαλιά του Κρασσά. Δύο λεπτά αργότερα τα Καλύβια θα μπορούσαν να μεγαλώσουν το προβάδισμά τους, σε τετ α τετ του Αλεξίου, που έπιασε ο Τσουνάκης. Στο 35' υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες γαι πέναλντι από τους φιλοξενούμενους σε ανατροπή του Λαγού μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Αντιπαριώτη να λέει «παίζετε». Το 1-0 παρέμεινε ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και όλα παρέμεναν ανοικτά...

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού ήταν σειρά του Παμπαιανικού να μπει καλύτερα και με... δυνατό παιχνίδι να βγάλει λίγο από τα νερά τους τα Καλύβια. Έντονα μαρκαρίσματα και παιχνίδι πάνω κάτω, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ικανές να αλλάξουν τις ισορροπίες και είτε το προβάδισμα να μεγαλώσει για τους γηπεδούχους, είτε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια οι παίκτες του Ηλία Τριανταφύλλου...Στο 74', αυτό που διαφαινόταν έγινε πραγματικότητα, καθώς ο Παμπαιανικός ισοφάρισε με τον Κατσικώστα που εκμεταλλέυτηκε την ασταθή απέκρουση του Γαλανάκη και κοντινή προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Από την ισοφάριση και μετά, ο ρυθμός του αγώνα ήταν καταιγιστικός με το πάθος για τη νίκη και από τους δύο να είναι τεράστιο, αλλά με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει ως το τέλος και την... μπίλια να κάθεται στο «Χ».

*** Κρασσάς, Χριστόπουλος και Αλεξίου ξεχώρισαν για τα Καλύβια.

*** Χατζής, Παπασωτηρίου και Κατσικώστας διακρίθηκαν για τον Παμπαιανικό.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Γκόντα, Παπαδιώτης.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Γαλανάκης, Πασχάλη, Τσομπανάκης (86' λ. τρ. Καραγιάννης), Χριστόπουλος, Κρασσάς, Κετέογλου, Απέργης (56' Μάτι), Αλεξίου, Ντίνος, Μποτσιβάλλης, Ζατσελάρι (65' Οικονομίδης).

ΑΠΟ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου, Γκομπλιάς, Λαγός (63' Γιαμάς), Δούβος (77' Αντονόπουλος), Κατσικώστας, Τσιγαράς (80' Φράγκου), Δημητρόπουλος.