×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Μάχη» μέχρι τέλους για την Βουλιαγμένη!

«Μάχη» μέχρι τέλους για την Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη δεν τα παρατά και μετά την νίκη, 1-0 τον Αετό Πικερμίου, πλησίασε στον πόντο τα Καλύβια (που «στραβοπατούσαν» την ίδια ώρα), βάζοντας... «φωτιά» για την τρίτη προνομιούχο θέση και κάνοντας ντέρμπι «ζωής ή θανάτου» την επόμενη αγωνιστική με τα Καλύβια εντός!

από
στις 30/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1-0

Με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μανώλη Καπίρη, πανηγύρισε ένα τρίποντο... «χρυσάφι», που την φέρνει ένα βαθμό πίσω από την τρίτη προνομιούχο θέση και τα Καλύβια! Για το πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, πιο συγκεκριμένα, η Βουλιαγμένη κέρδισε με 1-0 τον Αετό Πικερμίου, πατώντας το... «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγυρίζοντας ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν κάτι αξιόλογο στο πρώτο ημίχρονο, με την Βουλιαγμένη να διατηρεί την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει τον καλά αμυντικά στημένο Αετό. Η μοναδική ευκαιρία για γκολ από την πλευρά των γηπεδούχων με τον Σωτηρόπουλο, στο πρώτο μέρος, αποδεικνύει το μοιρασμένο παιχνίδι και δικαιολογεί απόλυτα το 0-0.

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, οι παίκτες του Μανώλη Καπίρη που ήθελαν, όσο τίποτα, τη νίκη ανέβασαν τις γραμμές του, πίεσαν τους παίκτες του Κώστα Τσίχλη και δημιούργησαν 3-4 καλές ευκαιρίες, πριν την επίτευξη του χρυσού, όπως αποδείχθηκε, γκολ! Στο 70' η πίεση της Βουλιαγμένη απέδωσε και μετά τον ωραίο συνδυασμο των Πουλάι -Ταγγούλη- Παφίτη, ο τελευταίος με όμορφο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 78', οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Παφίτη, που ακυρώθηκε όμως για παράβαση σε χέρι του Παφίτη. Το 1-0 δεν άλλαξε και η νίκη πήγε στους γηπεδούχους που εκμεταλλεύτηκαν, σε απόλυτο βαθμό, το στραβοπάτημα των Καλυβίων.

***Ξεχώρισαν οι Ταγγούλης, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου και Παφίτης για την Βουλιαγμένη.***Κορυφαίος του αγώνα ο Φανούρης Βοργιάς.

***Κονταρίνης Αλεξ., Καλογραιάκης και Γκιτίδης διακρίθηκαν για τον Αετο Πικερμίου!

Διαιτητές: Βλάχος, Λάμπρου, Πολυχρονιάδης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Ταγγούλης, Χαλκιάς (83' Μπακούρος), Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου, Βοργιάς (64' Παφίτης), Σωτηρόπουλος, Μαντακίδης Π. (71' Χαντάτ).

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Βοτσίδης, Κονταρίνης Αγγ. (85' Μποζίνης), Κονταρίνης Αλέξ., Φρίγγης (72' Τσαγκαράκης), Καλογραιάκης, Γκιτίδης, Παναγόπουλος, Αρβανιτίδης, Καραβατάκης, Μουλλάκης, Ιωάννου.