×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μοιρασιά για Γέρακα και Παλλαυρεωτικό

Μοιρασιά για Γέρακα και Παλλαυρεωτικό

Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες και πήραν από έναν πόντο...

από
στις 30/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η κυριακάτικη (30/4) μονομαχία ανάμεσα στον Γέρακα και τον Παλλαυρεωτικό. Οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ένα αποτέλεσμα μάλλον δίκαιο καθώς τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι ειχαν τα καλά διαστήματα τους στο 90λεπτο.

Το ματς από την αρχή είχε γρήγορο ρυθμό, με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες. Εκείνος που κατάφερε να σκοράρει πρώτος, πάντως, ήταν ο Παλλαυρεωτικός του Νίκου Ζαγουρή στο 40' με τον Παπαδόπουλο, ενώ ο σκόρερ είχε και δοκάρι πριν την ανάπαυλα. Οι Λαυριώτες συνολικά στο α' μέρος ήταν πιο απειλητικοί και θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο τέρμα...

Στην επανάληψη ο Γέρακας ανέβηκε, ήταν εκείνος που πατούσε καλύτερα και ισοφάρισε στο 76' με ωραίο σουτ του Δελάρδα εκτός περιοχής. Ο Παλλαυρεωτικός με την σειρά του σε εκείνο το διάστημα είχε δεύτερο δοκάρι με τον Παπαδόπουλο και χαμένο τετ α τετ με τον Ασλάνη. Ευκαιρίες δημιούργησε και ο Γέρακας των Θανάση Σαβούρδου-Μάκη Βαγενά, με τον Κάπα ωστόσο να είναι σταθερός σε αρκετές περιπτώσεις που απειλήθηκε. Ο Παλλαυρεωτικός στο 88' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο.

***Σε όμορφο κλίμα το ματς, με τις δύο διοικήσεις των ομάδων να παρακολουθούν μαζί την αναμέτρηση στο γήπεδο του Γέρακα

Διαιτητές: Φωστέρης, Τζαφόλιας Δ., Σπίθας

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Φελέσκουρας, Τσιροζίδης (46' Πατρινός), Χριστοφυλόπουλος, Βλαχιώτης (79' Μανιμανάκης), Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης, Καλούδης, Δριλάκης, Μίαρης (71' Τάνγκου), Δελάρδας.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Φετολάρι (72' Μπαλόπητας), Σπυρόπουλος, Ζουμάς (64' Θεοφανίδης), Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ασλάνης, Δημητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Αδάμης (46' Νικολαΐδης).