×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διπλό στην Ανάβυσσο ο Κουβαράς!

Διπλό στην Ανάβυσσο ο Κουβαράς!

Η ομάδα του Κώστα Καραβίδα με γκολ του Πρίφτη και ήρωα τον γκολκίπερ Καραογλάνη επικράτησε 0-1 του Σαρωνικού

από
στις 01/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Κουβαράς, ο οποίος επικράτησε 0-1 του Σαρωνικού μέσα στην Ανάβυσσο, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Κώστα Καραβίδα κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να πάρει το διπλό χάρη στο γκολ του Πρίφτη που ήταν κορυφαίος αλλά και τις τρομερές επεμβάσεις του γκολκίπερ Καραογλάνη, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις κατέβασε... ρολά!

Ο Κουβαράς πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 5', όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Τόλια και απομάκρυνση, η μπάλα έφτασε στον Πρίφτη και εκείνος με σουτ έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα ο Σαρωνικός του Γιώργου Τσομπανάκη ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε ασφυκτικά για να βρει λύσεις. Οι Αναβυσσιώτες ωστόσο έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Καραογλάνη, με τον γκολκίπερ του Κουβαρά να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις. Εξαιρετική, πρέπει να πούμε, πως ήταν και η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Ο Σαρωνικός απείλησε στο α' μέρος -μεταξύ άλλων- με σουτ του Τσομπανάκη (το έβγαλε στο παραθυράκι ο Καραογλάνης) και εξ επαφής προσπάθεια του Χρήστου (τον σταμάτησε ο γκολκίπερ του Κουβαρά).

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να έχουν σουτ του Κοντογιαννόπουλου και μοναδικό τετ α τετ του Κοεχλέρ. Ο Καραογλάνης ήταν... παντού! Ο Κουβαράς στο 80' λίγο έλειψε -σε καλά οργανωμένη αντεπίθεση- να πετύχει δεύτερο γκολ με τον Τόλια... Στα θετικά για τον Σαρωνικό η επανεμφάνιση του Μίλτου Ζουμπουρλή μετά από 15 μήνες και δύο χιαστούς στο ίδιο πόδι! Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έδειξε καλά σημάδια μα πάνω απ' όλα έδειξε πως το λέει η καρδιά του, καθώς έχει επιστρέψει γερός στα γήπεδα ύστερα από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και εμείς να του ευχηθούμε πάντα υγιής από εδώ και πέρα.

Διαιτητές: Στάσης, Μαραγκού, Αλεξοπούλου

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Τσάιμος, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Ζουμπουρλής (75' Παπαγιάννης), Χρήστου (46' Κοντογιαννόπουλος), Χαρίτος, Τσομπανάκης, Λέμε (60' Χάσκα).

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Καραογλάνης, Βουλισμάς, Μκρδτσιάν, Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Χατζής, Μπουλούμπασης (60' Νικολακόπουλος), Σταμάτης, Τόλιας, Ζαφειρόπουλος.