×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Κεραυνός Κερατέας τιμά τον Μιχάλη Τσίκλο!

Ο Κεραυνός Κερατέας τιμά τον Μιχάλη Τσίκλο!

Σπουδαία κίνηση από τους Κερατιώτες, που θα τιμήσουν τον αείμνηστο και ιστορικό πρόεδρο του Ολυμπιακού Λαυρίου στο πλαίσιο του αγώνα της Κυριακής (7/5)

από
στις 03/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία και κίνηση προχωρά η διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας, η οποία την Κυριακή (7/5) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λαυρίου θα τιμήσει την μνήμη του Μιχάλη Τσίκλου, για την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης κι όχι μόνο. Αναμφίβολα, οι Κερατιώτες είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία που πήραν, δείχνοντας πως όχι μόνο δεν ξεχνούν το παρελθόν σπουδαίων ανθρώπων αλλά τους τιμούν κιόλας. Και είναι βέβαιο, πως τόσο ο Μιχάλης Τσίκλος όσο και ο καλός του φίλος -επίσης ιστορικός παράγοντας- Άγγελος Θηβαίος (μαζί στην φωτογραφία) θα είναι χαρούμενοι βλέποντας από ψηλά τέτοιες κινήσεις...

Η ανακοίνωση του Κεραυνού Κερατέας:

Αξιότιμοι κύριοι. Το Δ.Σ του Κεραυνού Κερατέας , σας προσκαλεί στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας, με την συμπολίτισα ομάδα του δήμου μας, τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Θα δώσουμε ενα γιορταστικό χαρακτήρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι , τιμώντας τον αείμνηστο συμπολίτη μας κ. Μιχάλη Τσίκλο, για την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα του δήμου μας και όχι μόνο. Η παρουσία σας θα τιμήσει την όλη εκδήλωση .