×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Πέταξαν» για τα... μεγάλα σαλόνια τα Καλύβια!

«Πέταξαν» για τα... μεγάλα σαλόνια τα Καλύβια!

Με ένα τεράστιο διπλό απέδρασε ο ΠΑΟ Καλυβίων από την Βουλιαγμένη (1-2), με αποτέλεσμα να φτάσει στην κατάκτηση της μαθηματικής ανόδου στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ!

από
στις 06/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1-2

Για το πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, Βουλιαγμένη και Καλύβια έδωσαν ένα πραγματικό ντέρμπι, που τα είχε όλα! Ένταση (κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου), πάθος για τη νίκη, αριθμητικές ανισορροπίες, δύο πέναλντι και συγκλονιστικό φινάλε με τα Καλύβια να σκοράρουν στο 91' και να παίρνουν το τρίποντο της... ανόδου!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Θανάση Πετούρη μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και προηγήθηκαν, μόλις στο 3' με τον Μάτι, με δυνατό και όμορφο πλάσε εκτός περιοχής, ενώ στο 10' θα μπορούσαν να μεγαλώσουν το προβάδισμά τους, αν εκτελούσε σωστά το πέναλντι ο Μποτσιβάλης, στον «κρύο» Μιχαλόπουλο, που είχε πάρει την θέση του Βοργιά, για να καθίσει στο τέρμα, μετά την αποβολή του Παπαχριστόπουλου. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου τα Καλύβια έδειχναν πιο ενεργετικά, με την Βουλιαγμένη να ψάχνει, κυρίως, μέσα από τις αντεπιθέσεις την κλασσική ευκαιρία. Το 0-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε του ημιχρόνου και όλα παρέμεναν ρευστα...

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλύβια γύρισαν λίγο πίσω και έδωσαν χώρο στην Βουλιαγμένη. Οι παίκτες του Μανώλη Καπίρη, τα έδωσαν όλα, όντας με αριθμητικό μειονέκτημα και προείδοποίησαν τα Καλύβια με τον Καρδαμίτση στο 65'... Στο 78', ήταν η σειρά της Βουλιαγμένης να κερδίσει πέναλντι με τον Παφίτη, που μετέτρεψε σε γκολ ο Παντελής Μαντακίδης και έφερε το ντέρμπι, ξανά, στο μηδέν! Η ισοφάριση άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ και οι δύο ομάδες έδειχναν ικανές για τη νίκη... Εν τέλει, στο 91' ήρθε η λύτρωση για τα Καλύβια και συνάμα η άνοδος στα σαλόνια της Α' ΕΠΣΑΝΑ, καθώς μετά από λάθος της άμυνας της Βουλιαγμένης και ωραία ενέργεια του Αλεξίου, πραγματοποιήθηκε το 1-2, σκορ που παρέμεινε ως το φινάλε και αποτέλεσε την αρχή των πανηγυρισμών κάθε Καλυβιώτη.

***Χαλκιάς, Πουλάι, Σωτηρόπουλος και Παφίτης διακρίθηκαν, κορυφαίος του αγώνα για τη Βουλιαγμένη ο Καρδαμίτσης.

***Μάτι, Αλεξίου και η αμυντική τετράδα ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα για τα Καλύβια.

***Μικρό-εντάσεις υπήρξαν στις κερκίδες του γηπέδου της Βουλιαγμένης, αλλά με παρέμβαση των πιο ψύχραιμων δεν υπήρξε κάτι το σοβαρό.

***Στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, μίλησε ο πρόεδρος των Καλυβίων, Νίκος Πουλόπουλος: «Αποτελεί για εμένα μεγάλη δικαίωση η σημερινή νίκη και η άνοδος στην Α' κατηγορία. Είμασταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου σήμερα και θα μπορούσαμε να τελείωσουμε το παιχνίδι από το ημίχρονο. Θεωρώ πως η άνοδος μας αξίζει 100%!

***Και ο προπονητής των Καλυβίων, Θανάσης Πετούρης, μίλησε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Ο στόχος από τη μερα που ανέλαβα ήταν μόνο η ανοδος και νομίζω υστερα από την αρκετη δουλεια που πράξαμε τους 4,5 αυτούς μηνες, φτάσαμε στον κατάκτηση του στόχου μας, που αλλωστε το δείχνει η συγκομιβη βαθμων, καθως στο δευτερο γύρο είμαστε πρωταθλητές. Θελω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν γυρω από την ομάδα, θελω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Πουλόπουλο Νίκο για την εμπιστόσυνη που έδειξε στο προσωπό μου, όπως επίσης επιθυμώ να ευχαριστω τον κ. Ψαρό Γιώργο, τον κ. Τριανταφύλλη Γιώργο, όπως και στην κ. Θεοδώρα που ήταν από την πρωτη μερα που πήγα, ήταν στο πλεύρο μας, χωρις να μας λείψει τίποτα. Απομένει ένα ακόμα παιχίδι, για να κοιτάξουμε την επομενη μερα της ομάδας.»

Διαιτητές: (άριστοι) Δραγάτης, Τζαφόλιας, Μπουξμπάουμ.

ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Ταγγούλης, Χαλκιάς (70' Παφίτης), Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου (50' Χαντάτ), Βοργιάς (10' Μιχαλόπουλος/ λόγω κόκκινης του Παπαχριστόπουλου), Σωτηρόπουλος, Μαντακίδης Παντελής.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Γαλανάκης, Πασχάλη, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Μάτι (78' αΠΈΡΓΗς), Αλεξίου, Οικονομίδης (72' Πλάκα), Μποτσίβαλης (60' Ζατσελάρι), Ντίνος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 07 Μαϊος 2017 12:34