×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Ανέτρεψε και «έκλεισε» με νίκη η Βάρη!

Ανέτρεψε και «έκλεισε» με νίκη η Βάρη!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, η ομάδα του Πέτρου Μπόντζου έκανε νέα ανατροπή και κέρδισε με 3-1 τον Παλληνιακό, κάνοντας το καλύτερο τέλος σε μια δύσκολη χρονιά!

από
στις 07/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3-1

Νίκη με ανατροπή για την Βάρη που βρέθηκε μόλις στο 5' να χάνει με γκολ του Κοβάνη, αλλά να ανατρέπει πλήρως το σκηνικό και να τελειώνει μια δύσκολη χρονιά με τονν καλύτερο τρόπο. Νεανική σύνθεση για την Παλλήνη που τερμάτισε στην 9η θέση του Βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η τελευταία αγωνιστική (30ή), βρήκε τον Αστέρα Βάρης να βρίσκεται πίσω στο σκορ, από την όμορφη ενέργεια του Κυριόπουλου και την άψογη εκτέλεση του Κοβάνη. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα είχε σε πολύ καλή μερα τον Λεφτάκη και εκείνος με σωτήριες επεμβάσεις κρατούσε το μηδέν στην εστία του. Αυτό, όμως διήρκησε μέχρι το 40' , καθώς ο Ζαμπάρας με όμορφο σουτ έφερε το παιχνίδι στο 1-1 και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα από την Παλλήνη και ανέτρεψαν το σκορ στο 57' με σουτ του Γκέρκι. Το προβάδισμα έδωσε στην ομάδα του Πέτρου Μπόντζου άλλο αέρα και θα μπορούσαν να μεγαλώσουν κι άλλο το σκορ υπέρ τους, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να τους λέει σε πολλές περιπτώσεις «όχι»! Παρ' όλα αυτά στο 88' ο Καραγιάννης νίκησε τον εξαιρετικό Λεφτάκη και έκανε το 3-1, αποτέλεσμα που έμεινε ως και το φινάλε, δίνοντας τη νίκη στη Βάρη.

***Ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους οι Μαυροθαλάσσίτης, Καραγιάννης, Κατσούγκρης.

***Εξαιρετικός για τον Παλληνιακό ήταν ο τερματοφύλακας, Λεφτάκης.

Διαιτητές: Καρράς, Πειρασμάκης, Παπαδώτης.

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Αφουξενίδης, Μαυροθαλασσίτης, Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης (46' Γκέρκι), Ζαμπάρας (57' Μερκούρης), Μπάτση, Κατσούγκρης, Κοτζάι (61' Κόντι).

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λεφτάκης, Κούσσης, Γιαννόπουλος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας (65' Μαυράκης), Χαρίσης, Δαραμούσκας (70' Αναστασίου), Κυριόπουλος (70' Θεοδώρου), Μαριέτης, Κοβάνης.