×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο «βασιλιάς» της ΕΠΣΑΝΑ!

Ο «βασιλιάς» της ΕΠΣΑΝΑ!

Σ-έξι Αήττητος στην φιέστα, επικράτησε 6-0 του Άρη Βούλας και γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Party στην απονομή και βραβεύσεις που τιμούν την ιστορία της ομάδας

από
στις 07/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 6-0

Με πανηγυρικό τρόπο έκλεισε μια ονειρική σεζόν ο πρωταθλητής Αήττητος, καθώς διέλυσε με 6-0 τον Άρη Βούλας στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής! Αμέσως μετά το... σόου των ποδοσφαιριστών του Πάρη Κωνσταντακόπουλου εντός αγωνιστικού χώρου, ακολούθησε party στις -σχεδόν κατάμεστες- εξέδρες του σταδίου Σπατών, εκεί όπου έγινε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων από τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και τον πρόεδρο Δημήτρη Γιαρένη.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική με μπαλόνια, βεγγαλικά και χαρτάκια να δίνουν... άλλο τόνο στην βραδυά, ενώ αξίζει να σταθούμε και στις βραβεύσεις που έγιναν από τη διοίκηση προς τους παλαίμαχους, δείγμα βέβαια πως ο Αήττητος δεν ξεχνά την ιστορία του! Το... party του Αήττητου θα συνεχιστεί τα μεσάνυχτα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με τους πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ μάλιστα να είναι καλεσμένοι στην αυριανή εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ για να αποκαλύψουν το μυστικό της επιτυχίας! 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το σημερινό ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής. Ο Αήττητος με όμορφο ποδόσφαιρο έφτασε εύκολα στη νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ. Το 1-0 πέτυχε στο 5' ο Σκαφίδας, ο Σκούμας έκανε το 2-0 στο 15', ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με το σκορ στο 3-0 χάρη στο τέρμα του Λύγκου στο 30'. Ο Αλεξίου στο 55' έκανε το 4-0, ο Αλιμπάς στο 65' το 5-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Χρήστος Σκούμας στο 80', με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

***Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα -και στο πλαίσιο των πανηγυρισμών- ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας Πάρης Κωνσταντακόπουλος τόνισε: Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, δείξαμε διάθεση και πετύχαμε τον στόχο μας. Με τη διοίκηση υπήρξε άριστη συνεργασία και πλέον βλέπουμε την επόμενη χρονιά, εκεί όπου όπως τόνισε και ο κ. Κατσιγιάννης, στόχος του Αήττητου θα είναι η άνοδος στην Β' Εθνική!

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Αλεξοπούλου, Μπαλάγκα

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Τσαλάκου, Τσέπας, Μωυσιάδης (52' Αλεξίου), Βιδάλης, Αλιμπάς, Αρκουμάνης, Σκαφίδας (65' Μπότσης), Λύγκος (67' Σεΐτι), Γκούμας, Σκούμας.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Μήτσιος, Βέλλης, Διακρούσης, Λάσκος (75' Κωστόπουλος), Τσιαγκάνης, Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης (40' Κολτσίδας), Σανσάρογλου , Διγενής.