×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διπλό στο Κρυονέρι για... αντίο η Ατλαντίδα!

Διπλό στο Κρυονέρι για... αντίο η Ατλαντίδα!

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ επικράτησε 1-2 και έκλεισε ιδανικά μια επιτυχημένη χρονιά

από
στις 07/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1-2

Η Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Ατλαντίδα έκλεισε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη (1-2) μέσα στο Κρυονέρι την Κυριακή (7/5). Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, σε μια επιτυχημένη σεζόν, τερματίζει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την κατάκτηση του Κυπέλλου βέβαια να είναι το ιστορικό φετινό επίτευγμα για τους Ανθουσιώτες φέτος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο της (30ης) και τελευταίας αγωνιστικής, η Ατλαντίδα κυριάρχησε και απόλυτα δίκαια έφτασε στην επικράτηση. Το Κρυονέρι ήταν εκείνο, πάντως, που προηγήθηκε στο 17' με τον Ρίζο, με την Ατλαντίδα από εκεί και πέρα να ασκεί μεγάλη πίεση και να ισοφαρίζει στο 35' με πλασέ του Καλιαμπάκα μέσα από την περιοχή, μετά από γύρισμα του νεαρού Καρακώστα που διακρίθηκε και πάλι.

Οι Ανθουσιώτες που έχασαν αρκετές ευκαιρίες σε εκείνο το διάστημα, μέχρι το τέλος του α' μέρους, είχαν δοκάρι στο 40' με τον Πανόπουλο. Εν τέλει βρήκαν δεύτερο γκολ στο 50', όταν ο Σιούτης έκανε ωραία προσπάθεια, πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και πέτυχε το 1-2. Το ματς ήταν μονόλογος και στην συνέχεια, με την Ατλαντίδα να έχει αρκετές χαμένες ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων κι άλλα δύο δοκάρια με σουτ του Καλιαμπάκα στο 75' και πλασέ του Κόντι.

***Διακριθέντες οι Μαλάι, Καρακώστας και Σιούτης

Γήπεδο: Γκούγκαρης, Κουλοχέρης, Νίκας

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Πολ, Κολώτας, Κανταρέλης, Ζερμπίνης, Τουμπανάκης, Καμαρίτης, Παυλίδης, Ρίζος (54' Μανουσάκης), Σιατραβάνης (83' Μεχίλι), Σαχίνης (62' Πατσαχάκης).

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσαλίκης, Παππάς (80' Θεοδωράκης), Καρακώστας Θάνος, Κουλίρα, Κολοτούρος, Μαλάι, Κόντι, Πανόπουλος, Καλιαμπάκας (83' Κοτσάκης), Χρυσάφης (71' Κατσιγιάννης), Σιούτης.