×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Με ηγέτη τον Πώχο η Λαυρεωτική!

Με ηγέτη τον Πώχο η Λαυρεωτική!

Με κορυφαίο και σκόρερ την... κρίσιμη ώρα τον Κώστα Πώχο, η ΑΠΕΛ επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και αποφεύγει τις περιπέτειες

από
στις 07/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 4-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και ηγετική φυσιογνωμία τον Κώστα Πώχο που το πήρε πάνω του την... κρίσιμη ώρα, η Λαυρεωτική επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου σε αυτή την 30ή (και τελευταία) αγωνιστική και αποφεύγει τις περιπέτειες. Ήταν ένα ματς ανοιχτό, με την μπάλα πάνω κάτω και καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες.

Σαφέστατα οι Λαυριώτες του Γιώργου Προβατά το ήθελαν παραπάνω κι αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα, με το Μπογιάτι του Νίκου Κόκκινου ωστόσο να παίζει -με άκρως νεανική σύνθεση- στα... ίσα την ΑΠΕΛ και να δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Ο Άγιος Στέφανος που παρατάχτηκε με έξι μικρούς και στην πορεία χρησιμοποίησε κι άλλους δύο, άνοιξε μάλιστα το σκορ στο 12 με τον Παπαντζίμα!

Η αντίδραση της Λαυρεωτικής ήταν άμεση και ισοφάρισε στο 28' με τον Ακαρέπη, ενώ στο 32' ο Λούκας Ντε Σόουζα έκανε και το 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60' με τον νεαρό και ταλαντούχο Τσιμπόκα, αλλά κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Κώστας Πώχος, ίσως ο κορυφαίος και πιο σταθερός ποδοσφαιριστής της φετινής ΑΠΕΛ. Ο έμπειρος αμυντικός πέτυχε το 3-2 στο 70' με τρομερό σουτ, ενώ στο 80' έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, όταν του έσπασαν την μπάλα και με συρτό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο γκολκίπερ.

***Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της ΑΠΕΛ Βασίλης Πολύμερος έγραψε: Τελείωσε!!! Θετικό σε όλο αυτό η παρουσία νέων από τις ακαδημίες μας. Μεγάλο σχολείο η φετινή ενασχόληση με τα διοικητικά δρώμενα. Αυτό που μένει είναι η γνωριμία με αξιόλογους ανθρώπους από το χώρο του ποδοσφαίρου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Και είναι τιμή μου που σας γνώρισα. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι αυτή που γνώρισα σε μεγάλο βαθμό σε άτομα που ότι ζήτησαν το πήραν και κρέμασαν την ομάδα. Έχει ο καιρός γυρίσματα... Καλό καλοκαίρι!!!

Διαιτητές: Πανούτσος, Γκόντα, Κορωνιάς

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν (20' λ.τρ. Ρενάν), Βαγγέλι, Ακαρέπης, Πώχος, Τσιάμης, Τζώρας, Βουκελάτος (25' λ.τρ. Λούκας Ντε Σόουζα), Μουρίκης, Βουλωμένος, Μαραγκός (75' Μπέλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Σπανός, Νάκας, Ντραγκόντι (16' λ.τρ. Πιζάνιας), Κοσκινιώτης (65' Μπερμπάντης), Οικονομόπουλος, Ντούλος, Κατσέρης, Μπόσιος, Τσιμπόκας, Παπαντζίμας (70' Ποστόλι), Ζουρούδης.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 07 Μαϊος 2017 21:34