×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Παναγιώτης Χριστοφιλέας: «Αποχωρώ γεμάτος από την οικογένεια του Παλληνιακού!»

Παναγιώτης Χριστοφιλέας: «Αποχωρώ γεμάτος από την οικογένεια του Παλληνιακού!»

Ο προπονητής του Παλληνιακού, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, για την αποχώρησή από τον πάγκο της Παλλήνης και τα μελλοντικά του σχέδια!

από
στις 10/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

O Παναγιώτης Χριστοφιλέας, μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, για την αποχώρησή του από τον Παλληνιακό, μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας, δηλώνει πως φεύγει «γεμάτος», ενω αναφέρεται και στις προσωπικές του βλέψεις, θέλοντας κάτι σταθερό και... μια ομάδα που θα αγαπά πραγματικά το ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά!

Για την 7χρονη κοινή του πορεία με τον Παλληνιακό: «Θεωρώ πως προσέφερα τα πάντα στον Παλληνιακό, όπως αντίστοιχα και πήρα. Το 2010, όταν ανέλαβα τις ακαδημίες του συλλόγου ξεκίνησα να εργάζομαι με σθένος και φτάσαμε να έχουμε 200 παιδια. Το 2014 ανέλαβα χρέη προπονητή, όντας 29 χρονών και με τη βοήθεια όλων από την Παλλήνη πράξαμε πολύ καλό έργο. Στο ποδόσφαιρο τα αρνητικά, υπερισχύουν των θετικών, αλλά στην Παλλήνη, σίγουρα τα θετικά είναι αυτά που θα θυμάμαι για πάντα και αυτό γιατί η στήριξη όλων ήταν τεράστια. Ήταν για εμένα μια πολύ δύσκολη απόφαση, φεύγω από το σπίτι μου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα πηγαίνω να τους βλέπω, αλλά ο κύκλος μου έκλεισε με την Παλλήνη και αυτό που θέλω να ευχηθώ στην ομάδα είναι καλή συνέχεια και όσο ψηλότερα γίνεται. Στον Παλληνιακό υπάρχουν όλες οι περγαμηνές για να φτάσει ψηλότερα και ελπίζω να το πράξει, φεύγω γεμάτος από ένα «σίγουρο λιμάνι», για να «κολυμπήσω στα βαθιά», αλλά η αποφασή μου ήταν απολύτως συνειδητή. Πρέπει να δουλέψω κι αλλού, να πάρω και να δώσω πράγματα σε κάποια άλλη ομάδα!

Όσο για το μέλλον του, δήλωσε τα εξής: «Φεύγω από την οικογένειά μου, με στόχος το μεγαλύτερο βήμα! Υπάρχουν συζητήσεις με άλλες ομάδες, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη. Αυτό που επιθυμώ δεν είναι κάτι εφήμερο, αλλά μια ομάδα με πλάνο, σταθερή, μια ομάδα που θα αγαπάει πραγματικά το ποδόσφαιρο! Δεν θέλω δηλαδή να πάω σε μια ομάδα και να καθίσω 5-6 μήνες, επιθυμώ να βρω έναν σύλλογο που θα έχει επιμονή και υπομονή για το καλύτερο. Δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω αρκετά, θέλοντας πάντα να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτός θα είναι πάντα ο στόχος μου!

Να σημιώσουμε πως αύριο (11/5) θα πραγματοποιηθεί φιλικό με τον Θησέα και μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο φιλόδοξος προπονητής θα αποχαιρετήσει με κάθε επισημότητα, όλη την «οικογένεια» του Παλληνιακού.