×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πετούρης: Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας στα Καλύβια!

Πετούρης: Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας στα Καλύβια!

Ο φιλόδοξος προπονητής αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές του, μιλά για το άψογο οικογενειακό κλίμα, για τον διοικητικό ηγέτη Νίκο Πουλόπουλο και στέλνει τις ευχαριστίες του - «Μένουν μόνο τα διαδικαστικά για την επέκταση της συνεργασίας», τονίζει εν όψει της νέας σεζόν

από
στις 11/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Θανάσης Πετούρης για όλους και για όλα... Λίγες ημέρες μετά την ιστορική άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της ΕΠΣΑΝΑ, ο θριαμβευτής και... αναμορφωτής προπονητής του ΠΑΟ Καλυβίων Θανάσης Πετούρης μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ. Ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός, αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας πως εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές και στέκεται ιδιαίτερα στο οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε απ όλους όσους έπαιζαν αλλά και από αυτούς που δεν έπαιζαν! Παράλληλα αναφέρεται στην τεράστια προσπάθεια που έκανε ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ Νίκος Πουλόπουλος και αφού αποκαλύπτει πως «μένουν μόνο τα διαδικαστικά για την επέκταση της συνεργασίας» εν όψει της νέας σεζόν, στέλνει τις ευχαριστίες του.

Αρχικά ο Θανάσης Πετούρης, που σαφέστατα έβαλε και εκείνος την σφραγίδα του στην μεγάλη άνοδο των Καλυβίων, ενώ σαν προπονητής ήδη έχει σημαντικές επιτυχίες όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Κεραυνό, τόνισε: «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου γιατί πραγματικά εκείνοι ήταν οι πρωταγωνιστές. Ήμασταν μια οικογένεια, όλοι όσοι έπαιζαν αλλά και αυτοί που δεν έπαιζαν και νομίζω πως εκεί ήταν το μυστικό της επιτυχίας για την πορεία μας προς την άνοδο».

Ο φιλόδοξος προπονητής, που αναλαμβάνοντας το τιμόνι των Καλυβίων στα μέσα της σεζόν προσέφερε μια σταθερότητα στην ομάδα κάτι που φαίνεται και από την συγκομιδή των βαθμών στον β' γύρο, όπου ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, πρόσθεσε: «Να ευχαριστήσω επίσης τον πρόεδρο μας κ. Νίκο Πουλόπουλο, ο οποίος σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος με εμπιστεύτηκε και με επέλεξε να συνεργαστούμε. Νομίζω είχαμε χημεία μεταξύ μας και η χρονιά βγήκε επιτυχημένα όπως το θέλαμε.

poulo.jpg

Ο κ. Πουλόπουλος έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και έχει ανεβάσει τον πήχη των Καλυβίων ψηλά και νομίζω πως και εκείνος αλλά και όλοι στην ομάδα αισθάνονται δικαιωμένοι για τις επιλογές». Να προσθέσουμε εδώ πως πράγματι, η διοίκηση του ΠΑΟΚ υπό τη διοικητική ηγεσία του Νίκου Πουλόπουλου έχει κάνει απίστευτες υπερβάσεις και σαφέστατα ο πρόεδρος είναι εκείνος που βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μια μεγαλειώδη και ιστορική επιτυχία! Όσον αφορά τη νέα σεζόν, όπου θεωρούμε δεδομένο πως οι δύο πλευρές (Πετούρης-Καλύβια) θα συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, ο φιλόδοξος προπονητής τόνισε: «Από τον Δεκέμβριο όταν μιλήσαμε, η συμφωνία ήταν για 1,5 χρόνο με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα βγει κατηγορία. Νομίζω ότι μένουν μόνο τα διαδικαστικά για να συμφωνήσουμε 100%».

Από εκεί και πέρα, ο Θανάσης Πετούρης έστειλε τις ευχαριστές του σε διοίκηση, κόσμο και Κεραυνό Κερατέας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Να ευχαριστήσω σύσσωμη τη διοίκηση και ιδιαίτερα τους κ.κ Ψαρρό, Τριανταφύλλη που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα αλλά και την κ. Θεοδώρα που σαν έφορας φρόντισε και δεν μας έλειψε τίποτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας που μας στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ να στείλω τις ευχαριστίες μου στον προπονητή του Κεραυνού Κερατέας Τάκη Μακροδημήτρη και στη διοίκηση για την παραχώρηση του γηπέδου μια εβδομάδα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη».

Καταλήγοντας ο φιλόδοξος προπονητής ανέφερε: «Θεωρώ πως τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ ολοκληρώθηκαν ομαλά, με σωστή οργάνωση και η διαιτησία ήταν άριστη, κάτι το οποίο πρέπει να πιστωθεί η διοίκηση της Ένωσης. Να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους για την συνεχή κάλυψη ενημέρωσης της ομάδας και να καλέσω τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή, στο ματς-γιορτή με τον Αφιδναϊκό».

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 13:39