×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Ο τελικός των Νέων στην ΕΠΣΑΝΑ! (pics)

Ο τελικός των Νέων στην ΕΠΣΑΝΑ! (pics)

Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου και η Τριγλία Ραφήνας θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο της ΕΠΣΑΝΑ στον αυριανό τελικό των Νέων, πραγματοποιώντας κάτι ξεχωριστό σε αυτό το πλαίσιο!

από
στις 12/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Με κοινή ανακοίνωση των δύο ομάδων (Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου-Δόξα Άνοιξης και Τριγλίας Ραφήνας) έγιναν γνωστά τα εξής:

«ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!»

Σε μια πρωτοφανή κίνηση αθλητικού ιδεώδους σε επίπεδο υποδομών και μόνο λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού αγώνα νέων της ΕΠΣΑΝΑ, αναμεσά σε ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ προέβησαν οι δυο ομάδες αποδεικνύοντας πως θα πρέπει να βλέπουμε όλοι μας το ποδόσφαιρο. Με από κοινού απόφαση και των δυο συλλόγων οι οποίοι αποδεικνύουν και έμπρακτα τις πολύ φιλικές σχέσεις τις οποίες διατηρούν, συναντήθηκαν μέσα σε άριστο κλίμα (από όπου και η σχετική φωτογραφία) οι αρχηγοί ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ), ΜΑΚΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ), οι προπονητές ΝΤΕΡΤΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ –ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ και οι υπεύθυνοι των υποδομών των δυο ομάδων ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΟΣΚΙΝΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ) και ΒΡΕΤΖΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ-ΚΟΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΓΕΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ).Η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣΑΝΑ, ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ που θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο της για δεύτερη συνεχομένη χρονιά, όντας μάλιστα αήττητη φέτος έχοντας 20 νίκες και 4 ισοπαλίες και η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ (19 νίκες – 2 ισοπαλίες – 3 ήττες ) με τους περισσότερους αθλητές να είναι γεννημένοι το 2001(φέτος στην κατηγορία νέων αγωνίζονται αθλητές του 1999-2000- 2001), παραδίδοντας μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, αντάλλαξαν απόψεις και έδωσαν το σύνθημα για έναν τελικό -γιορτή των υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο κύριος Βρετζάκης που υποδέχτηκε τους ανθρώπους του Αγίου Στεφάνου στα γραφεία του συλλόγου στη Ραφήνα δήλωσε : «Οι σχέσεις των δυο ομάδων είναι άριστες και καλό θα είναι να παραδειγματιστούν οι γονείς και οι φίλοι που θα βρίσκονται αύριο στο γήπεδο και να συμπεριφερθούν αναλόγως. Θα πρέπει να θυμόμαστε όλοι πως είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε παιδιά και πως στο ποδόσφαιρο αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκή αυτος.Θέλουμε έναν τελικό - γιορτή για τις υποδομές, έναν αγώνα που θα δείξει για μια ακόμηφορά τον παιδαγωγικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ΤΡΙΓΛΙΑ σε όλα τα επίπεδα.

Αγωνιστικά έχουμε αποδείξει ότι κινούμαστε σε πολύ υψηλά επίπεδα, με τους νέους μαςνα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό και τους Παίδες να αποκλείονται στηνφάση των 8 στα πέναλτι. Δεν μας φτάνει μόνο αυτό! Σήμερα λοιπόν και με την βοήθεια βέβαια και των παραγόντων του Αγίου Στεφάνου που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με εμάς για την διαπαιδαγώγησή των νεαρών αθλητών νομίζω ότι δείχνουμε τον δρόμο για το πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι στο μέλλον… γιατί το μέλλον είναι τα παιδιά».

Με την σειρά του ο κύριος Αγγελιδης ανέφερε τα εξής: «Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου αποτελεί ένα από τα πλέον παραδοσιακά σωματεία της ένωσης μας. Τα τελευταία δυο χρόνια και με την συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών με την Δόξα Άνοιξης που βοηθάει με την φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο των υποδομών έχουμε πλέον χαράξει μια άλλη πορεία. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις αγωνιστικές επιτυχίες που είναι πολλές και σημαντικές, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τριγλιά Ραφήνας που δέχτηκε την πρόταση μας και προσωπικά τους κύριους Βρετζακη Κοζη Γερακακη και Ντερτινη που μας υποδέχτηκαν εγκάρδια στα γραφεία του συλλόγου τους. Πραγματικά αποτελεί έμπνευσηγια μας η παρουσία τους, το ήθος και ο τρόπος που σκέφτονται για το ποδόσφαιρο. Κατάτην ταπεινή μου γνώμη, σήμερα, Τριγλια Ραφήνας και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου είναι πρωταθλητές ήθους και «ευ αγωνίζεστε» ασχέτως του ποιος θα κερδίσει αύριο στον αγωνιστικό χώρο. Θα παρακαλέσω και εγώ με την σειρά μου όλους τους εμπλεκόμενους»

unnamed.jpg

 

unnamed_1.jpg

unnamed_2.jpg

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 12 Μαϊος 2017 21:43