×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Σταμάτα... 5 «αστέρων» στο φινάλε!

Σταμάτα... 5 «αστέρων» στο φινάλε!

Με καταιγιστικό ρυθμό, η Σταμάτα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Διόνυσο και τον νίκησε εύκολα με 5-0, πραγματοποιώντας το καλύτερο φινάλε!

από
στις 13/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΑ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ 5-0

Νίκη και μάλιστα μεγάλων διαστάσεων για την Σταμάτα με αντίπαλο τον ήδη υποβιβασμένο Διόνυσο (5-0). Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε μια δύσκολη χρονιά για την Σταμάτα, εν αντιθέσει με τον Διόνυσο, που υποβιβάστηκε ολοκληρώνοντας με άσχημο τρόπο μια κακή χρονιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Σταμάτα μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό δημιούργησε τις κλασικές ευκαιρίες και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Δημητρίου που έκανε χατ τρικ, προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0. Αμυντικός ο προσανατολισμός των φιλοξενούμενων, που δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνο πως μπορούν να επιτεθούν με αξιώσεις και μοιραία το 3-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έχοντας... «προίκα» το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου, χαλάρωσαν λίγο, χωρίς βέβαια να χάσουν τα υψηλά ποσοστά κατοχής και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η υπεροχή της Σταμάτας μετουσιώθηκε σε γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Άννινο (με πέναλντι) και Μπουρτζαλιάνι να ολοκληρώνουν έναν θρίαμβο για την ομάδα τους . Νίκη με εντυπωσιακό τρόπο για την Σταμάτα που πλαισιώθηκε στην δωδεκάδα του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑΝΑ. Ήττα με άσχημο τρόπο για τον Διόνυσο, που τερμάτισε στην 16η θέση και υποβιβάστηκε στην Γ' ΕΠΣΑΝΑ.

***Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Αγαπητός τιμήθηκε και από τις δύο ομάδες για την προσφορά του στα γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν και στην Σταμάτα. Η τιμή προς το πρόσωπο του Αγαπητού, έγινε με την αφορμή το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς ειναι στα 42 του.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Τζαφόλιας, Καραβά.

ΣΤΑΜΑΤΑ: Πρωτόπαππας, Τσατσαράγκος, Παπάζης, Μπόρας, Πέππας, Χρυσανθόπουλος, Άννινος, Μπερμπάντης (46' Παπούλιας), Μπουρτζαλιάνι, Δημητρίου (53' Πετράκης), Σμυρναίος.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Καλογρίδης, Παλιούρας, Χάχαλης (64' Αλεξανδρής), Ζαβακόπουλος, Κώνστας, Ευαγγελάτος, Αναστασίου, Ελευθερίου, Ντόφης, Αγαπητός (67' βαϊόπουλος), Ραστακόπουλος.