×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Αγγλικό»... διπλό του Ωρωπού στη Φωκαία!

«Αγγλικό»... διπλό του Ωρωπού στη Φωκαία!

Με το... «αγγλικό» 3-5 απέδρασε από την έδρα του Πρωτέα ο Ωρωπός, σε ένα ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι!

από
στις 14/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ - ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 3-5

Απουσίαζε το άγχος, όρεξη για ποδόσφαιρο υπήρχε και οι Πρωτές και Ωρωπός... μοίρασαν απλόχερα σκορ και θέαμα στους φιλαθλους τους! Στην τελευταία αγωνιστική (34η) της Β' ΕΠΣΑΝΑ στην Φωκαία, ο Πρωτέας υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Ωρωπό, που «εκλεισε» ιδανικά μια καλή σεζόν, τερματίζοντας στην 8η θέση. Στην 7η τερμάτισε η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου.

Στο πρώτο μέρος, ο Ωρωπός μπήκε καλύτερα και επέβαλλε τον ρυθμό σχεδόν από το πρώτο λεπτό. Η πίεση των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν να προηγούνται με 0-2 στο 35'. Το 0-2 δεν άλλαξε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα να το έχουν οι φιλοξενούμενοι...

Όμως, στην ανάπαυλα του αγώνα, το παιχνίδι... γύρισε «τούμπα», καθώς ο Πρωτέας προηγήθηκε στο 57' με 3-2, με τα γκολ των Πασά και Σκούφη (2)... Τίποτα δεν είχε τελειώσει, όμως, καθώς οι φιλοξενολυμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με... ανατροπή στην ανατροπή, πήραν το τρίποντο της νίκης. Πιο συγκεκριμένα στο 71' ο Κανάρης σκόραρε για το 3-3 και έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσια! Και ενώ όλα έδειχναν πως η μπίλια θα καθίσει στο «Χ», ήρθε ο Φίλης στο 90' και έκανε το 3-4, με τον Λάζαρο Μίχα να κάνει το 3-5 στο 93' και διαμορφώνει το τελικό σκορ, σε ένα... «αγγλικό» παιχνίδι, που τα είχε όλα!

Διαιτητές: Μανιώτης, Γκόντα, Περδίκης.

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ: Φωσκολος, Καλαβρός (40' λ.τρ. Κατσούλας), Παπαγεωργίου, Χύκα, Αναγνώστου, Γεωργίου, Σκούφης, Θάνος, Πασάς, Παπακωνσταντίνου, Νίνα.

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Μίχας Λ., Αμπαζή, Αλιάι, Μήτρου, Μπαλώκας, Παπαγεωργίου, Μίχας Λ., Φίλης, Μπραχιμάι (68' Κάναρης), Ευφραιμίδης (87' Μπουγιατσιώτης)