×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Έκλεισε» με νίκη ο ουσιαστικός Γέρακας!

«Έκλεισε» με νίκη ο ουσιαστικός Γέρακας!

Με 2 γκολ του Δελάρδα στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα των Σαβούρδο-Βαγενά, «έκλεισε» με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, καθώς επικράτησε 2-0 του Αετού Πικερμίου.

από
στις 14/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2-0

Είχε την ουσία και με δύο γκολ του Δελάρδα στο πρώτο ημίχρονο (με δύο ασσίστ του Καλούδη), ο Γέρακας επικράτησε με 2-0 του Αετού Πικερμίου που έχασε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν είχε σωστές επιλογές στα τελειώματα των φάσεων. Νίκη στην τελευταία αγωνιστική για τον Γέρακα που τερμάτισε στην 13η θέση, ήττα για τον Αετό Πικερμίου που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην 12η θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδουχοι μπήκαν ελαφρώς καλύτερα και έκαναν νωρίς την πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Βοτσίδη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις χαμμένες ευκαιρίες με τον Μουλλάκη στο 5' να χάνει τετ α τετ και να παραμένει το 0-0. Στο 23', η ελαφρά υπεροχή της ομάδας των Σαβούρδο-Βαγενά, απέφερε καρπούς και με ωραία πάσα του Καλούδη, ο Δελάρδας βρήκε δίχτυα και έκανε το 1-0. Το γκολ των γηπεδούχων τους ανέβασε τον ρυθμό και στο 33' ήρθε και το 2-0, όταν ξανά μετά από ωραία συνεργασία των Καλούδη- Δελάρδα, ο δεύτερος βρήκε ξανά δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι δραματικά και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αετός Πικερμίου ανέβασε αισθητά τον ρυθμό και αν δεν ήταν άστοχος στην τελική επιλογή, ίσως να ήταν διαφορετική η έκβαση του αγώνα. Οι παίκτες του Κώστα Τσίχλη δημιούργησαν 3 κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τους Μουλλάκη (2, στη μία ευκαιρία ο Αετός ζητά πέναλντι σε ανατροπή εντός περιοχής) και Παναγόπουλο, είτε να αστοχούν, είτε να «πέφτουν» πάνω στον Βοτσίδη. Όσο περνούσε η ώρα και τίποτα δεν άλλαζε στο σκορ, οι γηπεδούχοι τόσο έφταναν πιό κοντά στη νίκη, που τελικά πήραν.

***Διακρίθηκαν για τον Γέρακα οι: Στεμιτσιώτης (Πρώτη του παρουσία με τον ανδρικό της ομάδας), Δελάρδα, Δημητριάδη.

Διαιτητές: Βλάχος, Βιτσεντζάτος, Χόικας.

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Φελέσκουρας, Μίαρης, Καγιάς (51' Βλαχιώτης), Παπαδόπουλος, Καρλατήρας, Παπαβασιλείου (64' Χριστοφιλόπουλος), Μπερέτης (74' Δριλάκης), Στεμιτσιώτης, Δημητριάδης, Καλούδης, Δελάρδας.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Βοτσίδης, Τσαγκαράτος, Κονταρίνης Αλ., Γκούτσιας (46' Μποζίνης), Καλογραιάκης, Κονταρίνης Αγγ., Παναγόπουλος (80' Κοντογιάννης), Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (85' Κοντούλης), Μουλλάκης, Ιωάννου.