×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Παρελθόν από τον πάγκο του Πρωτέα ο Γιώργος Παπαϊωάννου!

Παρελθόν από τον πάγκο του Πρωτέα ο Γιώργος Παπαϊωάννου!

Ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής, Γιώργος Παπαϊωάννου, μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, για την αποχώρηση του από τον Πρωτέα και αναφέρεται στις μελλοντικές του βλέψεις.

από
στις 16/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου, μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, σχετικά με το πέρασμά του από τον πάγκο Πρωτέα και αναφέρεται στις μελλοντικές του βλέψεις.

Να σημειώσουμε πως ο φιλόδοξος προπονητής είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A' και έχει περάσει κατά το παρελθόν, με πλούσιο έργο και επιτυχίες από ουκ ολίγους πάγκους, καθώς αποτέλεσε προπονητής των Κορωπίου, Δόξας Κορωπίου, Μαρκό, Λαυρεωτικής, Παλλαυρεωτικού, Σαρωνικού, Πόρτο Ράφτη, Ολυμπιακού Λαυρίου (Γ' και Δ' Εθνική) και τετλευταία στον Πρωτέα.

Οι δηλώσεις του 39χρονου προπονητή είναι οι εξής: «Η αποφασή μου είναι να αποχωρήσω από τον Πρωτέα και αυτό που θα ήθελα είναι να ευχηθώ στην ομάδα να φτάσει στην υλοποίηση όλων της των στόχων την επόμενη χρονιά. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά για άψογη μας συνεργασία και να κλείσω ευχόμενος Καλό Καλοκαίρι σε όλους!»

Όσο για το μέλλον του, δήλωσε, επίσης: «Συζητήσεις έχουν υπάρξει με κάποιους συλλόγους, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη. Η απόφασή που θα παρθεί θα είναι κάτω από ώριμη και χωρίς βιασύνες σκέψη!»