×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Ο Γιάννης Γκαβασιάδης αποχαιρετά τον Ολυμπιακό Λαυρίου!

Ο Γιάννης Γκαβασιάδης αποχαιρετά τον Ολυμπιακό Λαυρίου!

Ο Γιάννης Γκαβασιάδης μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, επιθυμώντας να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό Λαυρίου και να δηλώσει πανέτοιμος για την επόμενη σεζόν!

από
στις 07/06/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, μίλησε ο φιλόδοξος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Λαυρίου, Γιάννης Γκαβασιάδης. Στις δηλώσεις θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα του Ολυμπιακού, ανέφερε πως δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους και πως η προτεραιότητά του είναι να συνεργαστεί με ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Γκαβασιάδης ήταν από τους διακριθέντες του φετινού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ, ενώ τα στατιστικά στοιχεία τον τοποθέτησαν στην πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με 25 γκολ σε 25 παιχνίδια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γκαβασιάδη: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πρώην συμπαίκτες μου, καθώς διανύσαμε μια όμορφη και παράλληλα δύσκολη χρονιά. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και αυτό έβγαινε στο γήπεδο. Ο ατομικός μου τίτλος ως πρώτος σκόρερ οφείλεται στην ομαδική μας δουλειά και θα ήταν άδικο να μην πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά. 

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον στόχο της ανόδου που είχαμε θέσει από την αρχή, με τον χαμό του Μιχάλη Τσίκλου να μας απομακρύνει περισσότερο από αυτόν. Το παλέψαμε μέχρι και το τέλος, αλλά τα Σπάτα διέθεταν μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια από εμάς, με αποτέλεσμα να προβιβαστούν εκείνοι στην Γ' Εθνική κατηγορία. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τους εύχομαι καλή πορεία και στην Γ' Εθνική. Ευχομαι, ακόμα, ο Ολυμπιακός Λαυρίου να βρει τον δρόμο του και να πρωταγωνιστεί στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, γιατί είναι κρίμα για ένα τόσο ιστορικό σωματείο να μην βρίσκεται ψηλά!

Κλείνοντας, να επιβεβαιώσουμε πως ο ταλαντούχος σέντερ φορ, έχοντας μείνει με κάθε επισημότητα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Λαυρίου, έχει κάποιες πρώτες επαφές με ομάδες, χωρίς να έχει υπάρξει κάτι βέβαιο και επίσημο.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 18:30