«Εγγυητής η οικογένεια Τσίκλου για την Ακαδημία του Ολυμπιακού Λαυρίου»

«Εγγυητής η οικογένεια Τσίκλου για την Ακαδημία του Ολυμπιακού Λαυρίου»

Ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Δράκος μιλά για την εξέλιξη και αναβάθμιση που θα υπάρξει στα τμήματα Υποδομών του συλλόγου

από Πάμε Μπάλα
στις 14/06/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Μπορεί άπαντες στη Νεάπολη να περιμένουν την Γενική Συνέλευση προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα διοικητικά του Ολυμπιακού Λαυρίου σχετικά με την... επόμενη μέρα, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ένα: Η οικογένεια του Μιχάλη Τσίκλου θα στηρίξει τις Ακαδημίες, θα μπει εγγυητής και η λειτουργία τους όχι μόνο θα συνεχιστει, αλλά θα αναβαθμιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό μας τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Δράκος, ο οποίος ουσιαστικά εκπροσωπεί όλη την οικογένεια Τσίκλου: «Η οικογένεια παρ' ότι έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, θα συνεχίσει να στηρίζει την Ακαδημία τη νέα σεζόν ότι και να γίνει. Η στήριξη θα είναι καθολική κι αυτό θα γίνει εις μνήμην του Μιχάλη Τσίκλου», με τον σπουδαίο ηγέτη του Ολυμπιακού Λαυρίου -ο οποίος έχει φύγει από την ζωή- να θυμίσουμε πως πάντα έλεγε πως το μέλλον της ομάδας είναι τα μικρά παιδιά.

Ο κ. Δράκος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μάλιστα, δεν έχουμε μόνο στόχο να στηρίξουμε την Ακαδημία αλλά να την αναβαθμίσουμε κιόλας. Θα πάμε σε επαγγελματικά πρότυπα τη νέα σεζόν και ενδεχομένως να υπάρξει και μια συνεργασία με ομάδα Α' Εθνικής. Όλο αυτό το πρότζεκτ θα στηριχθεί πάνω στον Γενικό Διευθυντή της ομάδας Νίκο Μούργο στον οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και σε συνεργασία πάντα με την Εύα Λαγωνικάκη. Βεβαίως, θα υπάρχουν απόλυτα καταρτισμένοι προπονητές που θα παρέχουν στα παιδιά κάθε γνώση τους. Και φυσικά πρέπει να σημειώσουμε πως η συνδρομή θα είναι συμβολική (10 ευρώ), ενώ ο ατομικός ρουχισμός-εξοπλισμός θα ειναι δωρεάν στα παδιά όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Φιλοσοφία της οικογένειας Τσίκλου είναι να στηρίξει ξαθαρά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα παιδιά της πόλης». Να θυμίσουμε πως η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Λαυρίου θα γίνει είτε την άλλη Τετάρτη (21/6) είτε στις 28/6 και ότι αποτέλεσμα και να υπάρχει, η οικογένεια του Μιχάλη Τσίκλου θα στηρίξει οικονομικά και όχι μόνο την Ακαδημία για την επόμενη σεζόν.

19142332_10213151856420113_429817434_n.jpg

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 19:30