Ανεβάζει επίπεδο τον Παλληνιακό ο Μπίτιλης

Ανεβάζει επίπεδο τον Παλληνιακό ο Μπίτιλης

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παλληνιακός, καθώς απέκτησε τον Παύλο Μπίτιλη ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική του γραμμή.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/06/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ο Μπίτιλης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του αθηναϊκού ποδοσφαίρου με πληθώρα συμμετοχών και διακρίσεων σε ιστορικούς συλλόγους, όπως ο Αθηναϊκός, η Ηλιούπολη και ο Χαραυγιακός. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στο Χαραυγιακό, όπου και κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση, λόγω της στρατιωτικής του θητείας και ενός τραυματισμού που είχε, παρόλα αυτά τα έδωσε... όλα για την ομάδα του και τη βοήθησε σημαντικά ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά και στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Άλλωστε, αυτό είναι το δυνατό σημείο του 29χρονου επιθετικού, ότι αγωνίζεται με πάθος και αυταπάρνηση, κάτι που τον έκανε αγαπητό στους φίλους του Χαραυγιακού. Έχει την αίσθηση του γκολ, ένα πολύ δυνατό αριστερό σουτ και γενικά είναι ένας δυναμικός σέντερ φορ, που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και περιφερειακά, όπως και σαν δεύτερος επιθετικός, ενώ είναι και πολύ καλός εκτελεστής των στημένων φάσεων. Μάλιστα στον Παλληνιακό θα βρει και έναν παλιό γνώριμο, τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ, ο οποίος αναμφίβολα βοήθησε πολύ στο να γίνει αυτή η μεταγραφή, αφού οι δυο τους συνυπήρξαν στο Χαραυγιακό.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Παύλου Μπίτιλη που παραχώρησε στην αθλητική ιστοσελίδα sportifico.gr, ανέφερε τα εξής: «Ήταν μια δύσκολη χρόνια για μένα λόγω της στρατιωτικής μου θητείας και των τραυματισμών μου. Μια χρόνια που δεν ευχαριστήθηκα όπως θα έπρεπε παρά τις επιτυχίες της ομάδας. Νομίζω πως πρόσφερα τα μέγιστα στο σωματείο της γειτονιάς μου αυτά τα τρία χρόνια και μπορώ να πω πως εισέπραξα πολύ αγάπη και αναγνώριση από συμπαίκτες και διοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Δημιούργησα στενούς δεσμούς φιλίας με αρκετά παιδιά και αυτό ακριβώς ήταν το μεγάλο όπλο αυτής της ομάδας. Η παρέα αυτή που δημιουργήθηκε με πυρήνα τον αρχηγό Νίκο Μπιρμπίλη είχε εμμονή με τη νίκη! Τώρα αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Μανώλη Φύτρο ο οποίος θεωρώ πως κάνει ότι μπορεί για αυτή την ομάδα και μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι του. Φεύγω με την πίκρα της μη εξασφάλισης της ανόδου, αλλά στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς, δεν αρκεί μόνο η θέληση και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών! Εύχομαι ο Χαραυγιακός και η παρέα να συνεχίσουν να βαδίζουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Τώρα για μένα ανοίγεται μία νέα... πόρτα σε μία ιστορική ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ, όπως, είναι ο Παλληνιακός, όπου έχει υψηλούς στόχους, ενώ είναι και ένα άκρως οργανωμένο σωματείο. Λογικό ήταν να αποδεχτώ την πρόταση του κ. Στασινόπουλου να έρθω στον Παλληνιακό. Θέλω να κατακτήσουμε τίτλους και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».