Στο Θησέα Νέας Μάκρης ο Φάνης Κατσιούλης!

Στο Θησέα Νέας Μάκρης ο Φάνης Κατσιούλης!

Ο Φάνης Κατσιούλης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αττικής και μάλιστα έχει συνδέσει στενά το όνομά του με τη Θύελλα Ραφήνας.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/07/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Όμως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έτσι οι δύο πλευρές θα βαδίσουν χωριστούς δρόμους.

Και όπως είναι λογικό ένας τερματοφύλακας του επιπέδου του Φάνη Κατσιούλη δεν έμεινε για καιρό χωρίς ομάδα, με την μεταγραφή του στον Θησέα Νέας Μάκρης να... ταράζει τα νερά της ΕΠΣΑΝΑ!

Ο Φάνης Κατσιούλης είναι πολυτέλεια για τoν Θησέα, αφού έχει πολλές εμπειρίες από ανώτερες κατηγορίες.

Από την πλευρά του, ο Φάνης Κατσιούλης, λίγες μέρες αφότου έλυσε τη συνεργασία του με τη Θύελλα Ραφήνας έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο, όσο και συγκινητικό μήνυμα.

Πιο αναλυτικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας, τους προπονητές, τους φροντιστές, τον φίλαθλο κόσμο αλλά πάνω από όλα τους συμπαίχτες μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε τον δύσκολο στόχο της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία. Εύχομαι στην Θύελλα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Τέτοιες ομάδες, με αξίες και ιδανικά, αξίζουν να βρίσκονται ψηλά».