ΑΟ Κορωπί: Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί !

ΑΟ Κορωπί: Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί !
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 07/07/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπί σχετικά με θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και θέλοντας να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, αναφέρει τα εξής :

 

1. Ενημερώνει ότι η εγκριθείσα επιχορήγηση για το έτος 2017 από τον Δήμο Κρωπίας, ποσού 55.000€ δεν μπορεί να εκταμιευθεί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Δ.Σ. και του Δημάρχου, κυρίου Δημήτρη Κιούση, λόγω παραλείψεων  της Διοίκησης του 2015.

 

2. Σχετικά με την πρόταση ανάληψης της διοίκησης του Συλλόγου από την εταιρεία F.C.S. Hellas , ευχαριστεί την ως άνω εταιρεία για την πρόταση της, την θεωρεί άκαιρη διότι ο Σύλλογος έχει διοίκηση με υπόλοιπο θητείας ενός (1) έτους αλλά παρόλα αυτά είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε χορηγία της και μετά την λήξη του τρέχοντος πρωταθλήματος, είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση.

Επίσης δηλώνει ότι το Δ.Σ. προχωράει ενωμένο και δυνατό, προασπίζοντας τα συμφέροντα του Συλλόγου, σεβόμενο τα 114 χρόνια της ιστορίας του.

 

3. Κάνει δεκτή την παραίτηση του επί σειρά ετών Γενικού Γραμματέα, κυρίου Αλεξίου Γεώργιου, τον ευχαριστεί για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά του στον Σύλλογο και τον θεωρεί για πάντα ΦΙΛΟ και αναπόσπαστο μέλος του.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να καλέσουμε τους φίλους και τα μέλη του Α.Ο. Κορωπί να σταθούν δίπλα στην ομάδα, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι, με πολύ δουλειά να την ξαναφέρουμε στην θέση που της αρμόζει.

 

Με εκτίμηση,

Εκ του Δ.Σ.