Ελεύθερος ο Κώστας Μορφονιός!

Ελεύθερος ο Κώστας Μορφονιός!

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της περασμένης σεζόν στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Αφιδναϊκό και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης

από Πάμε Μπάλα
στις 10/07/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Κώστας Μορφονιός που πήρε την ελευθέρας του από τον Αφιδναϊκό. Ο ταλαντούχος άσος, που ήταν πέρυσι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ με τρομερές εμφανίσεις, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αποχαιρετά τα Κιούρκα.

Αναλυτικά:

Λένε ότι τα ωραία τελειώνουνε γρήγορα ... Εγώ δεν θα πω τελείωσε γιατί πολύ απλά ότι είναι μέσα στην καρδιά σου δεν τελειώνει ποτέ ... Ήρθε η ώρα μετά από 6 χρόνια στην οικογένεια μου ( Αφιδναικο ) να πρέπει να φύγω... Περίεργο συναίσθημα πραγματικά... Αυτήν την ομάδα που αγάπησα όσο καμία άλλη και που αγάπησε και η μητέρα μου ... Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση τους παίχτες όλους τους κατοίκους κ οπαδούς για αυτήν την απεριόριστη αγάπη που μου δείξανε κ να τους υποσχεθώ ότι θα είμαι εκεί όσο μπορώ δίπλα τους ... Ούτως η αλλιώς δεν θα σταματήσω να κάνω προπόνηση στους τερματοφύλακες μου ... Σαν αρχηγός που ήμουνα θέλω να πω στους συμπαίκτες μου να έχουνε υγεία κ να καταβάλουν ακόμα πιο μεγάλη προσπάθεια ώστε να πετυχουνε τους στόχους τους... Σίγουρα θα τα καταφέρετε κ να θυμάστε αυτά που λέγαμε στα αποδυτήρια ... Πρώτα και πάνω απόλα η ομάδα μας!!!! Ένα τελευταίο ευχαριστώ στον άνθρωπο που Πιστεψε σε εμένα που πλήρωσε για μένα αδρά (στον άνθρωπο που είχε αδυναμία η μητέρα μου) και με άφησε να κάνω αυτό που πιστεύω σωστό ....Moniakis Giannis!!! Δεν φεύγω θα είμαι εκεί.... Σας αγαπώ όλους!!!!

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 12:34