Τριπλή προσθήκη για την Μαρκό

Τριπλή προσθήκη για την Μαρκό

Μέρα μπαίνει-μέρα βγαίνει, οι «πράσινοι» ανακοινώνουν και από έναν παίκτη!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 19/07/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Έτσι μετά το διπλό «χτύπημα» με τους Κύρκο και Μασκλαβάνο, η Μαρκό ανακοίνωσε χτες και την απόκτηση του Γιώργου Πάντου από το Κορωπί.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η περίπτωση του Χρήστου Κύρκου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως βασικός και στέφθηκε πρωταθλητής με τον Αήττητο Σπάτων, αποτέλεσε την βασική επιλογή των ανθρώπων της Μαρκό. Οι τρεις άνδρες των πρασίνων, Θ. Λάμπρου, Β. Παπουτσής και Ν. Βήχος κατάφεραν να φέρουν τον Κύρκο στο Μαρκόπουλο. Πρόκειται για μια μεταγραφή από το πάνω ράφι. Ο Χρήστος Κύρκος είναι παίκτης μεγάλου διαμετρήματος και σίγουρα θα είναι ο... κέρβερος της εστίας της Μαρκό, καθώς παίρνει θέση βασικού. Η Μαρκό αθόρυβα και μεθοδικά στελεχώνεται από ποιοτικούς παίκτες θέσεων και φορτσάρει για νέες μεταγραφές.

Επίσης, μεταγραφή με μέλλον είναι αυτή του νεαρού Ιάσονα Μασκλαβάνο που παίζει και ως μικρός και διακρίθηκε ιδιαίτερα την χρονιά που πέρασε με τα χρώματα του Αήττητου. Στη Μαρκό θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος και πως έχει την δυνατότητα να καθιερωθεί και να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στο Ανατολικής Αττικής ποδοσφαιρικό χώρο.

Όσον αφορά τον Πάντο, την περασμένη σεζόν ο ήταν ο στυλοβάτης της σωτηρίας του ΑΟΚ. Αν στο όνομα Πάντου βάλουμε τον τόνο στη λήγουσα, τότε είναι όντως παίκτης για παντού. Πολυσύνθετος, σοβαρός, συγκεντρωτικός και «σκύλος» στο παιχνίδι του. Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της Μαρκό, προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ