Μεταγραφική... τριπλέτα στον ΠΑΟ Καλυβίων!

Μεταγραφική... τριπλέτα στον ΠΑΟ Καλυβίων!

Τρεις προσθήκες από τα Καλύβια που δυναμώνουν όλο και περισσότερο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 19/07/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Συγκεκριμένα, με τα χρώματα του ΠΑΟ Καλυβίων θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Κετέογλου, ο Λάμπρος Πατσαούρας και ο Αντώνης Καλαβρός. Μάλιστα η ίδια η διοίκηση του Σαρωνικού ανακοίνωσε την μεταγραφή του Κετέογλου, δείχνοντας έτσι την υποστήριξη του στον παίκτη "γέννημα θρέμμα" του Σαρωνικού, όπως τον αποκάλεσαν εκείνοι, δίνοντας του την ευκαιρία να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Όσον αφορά το νεαρό Λάμπρο Πατσαούρα, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Λαυρίου και έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης του συλλόγου, ήρθε σε συμφωνία και θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟ Καλυβίων τη νέα σεζόν. Μάλιστα, αποτελούσε τον διακαή πόθο του τεχνικού Σπύρου Κοντού για την συγκεκριμένη θέση και πλευρά. Αριστεροπόδαρος, καλός σουτέρ με... γλυκές σέντρες. Τελευταία μεταγραφική προσθήκη είναι ο 21χρονος Αντώνης Καλαβρός. Ο νεαρός παίκτης αποκτήθηκε από τον Σαρωνικό Αναβύσσου, ενώ έχει περάσει από Μαρκό και Κουβαρά. Τον παίκτη γνωρίζει ο τεχνικός του συλλόγου Σπύρος Κοντός και ήταν αυτός που άναψε... το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Μάλιστα για τις τελευταίες προσθήκες ο Νίκος Πουλόπουλος υπογράμμισε τα εξής στο αθλητικό μπλογκ athlorama: «Οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ, για τον ΠΑΟ Καλυβίων έπεται και συνέχεια. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού σε καίριες θέσεις με παίκτες έτοιμους, ψημένους, ποιοτικούς για να μπορέσει κι ο τεχνικός μας Σπύρος Κοντός, να κάνει καλύτερα τη δουλειά του».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ