«Σφίγγει ο κλοιός» για Δημήτρη Γιαρένη που δεν έπεισε την επιτροπή Δεοντολογίας!

«Σφίγγει ο κλοιός»  για Δημήτρη Γιαρένη που δεν έπεισε την επιτροπή Δεοντολογίας!

Παραδέχτηκε την απειρία του κατά την απολογία του στην επιτροπή που έμεινε άφωνη από την κατάθεση του δικού του μάρτυρα υπεράσπισης Γιάννη Νάκα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 21/07/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Η χθεσινή ημέρα ήταν μία από τις πιο σημαντικές στην ΕΠΣΑΝΑ όπου μια υπόθεση που ο «άπειρος πρόεδρος» της Αν. Αττικής την πήρε για «πλάκα» και την αμφισβητούσε ,έγινε χειροβομβίδα στα χέρια του!

Και για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά πριν από λίγες  ημέρες πρώτο το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ (pamebala.gr apokleistiko-bomba-stin-epsana-gia-dimitri-giareni-pou-tinazei-to-protathlima-ston-aera) σας είχε ενημερώσει για τις περιπέτειες που παραμόνευαν τον Δημήτρη Γιαρένη μετά τις καταγγελίες του Γιώργου Παπαμακάριου.

Τότε λοιπόν ακριβώς ο «άπειρος πρόεδρος» διέδιδε ότι δεν υπάρχει θέμα και πως η υπόθεση δεν θα πάει ούτε στην ακροαματική διαδικασία!

Να λοιπόν που χθες φθάσαμε στην διαδικασία (δικαιώνοντας το ρεπορτάζ μας) όπου για περισσότερες από 3 ώρες η επιτροπή δεοντολογίας «ξεσκόνισε» μάρτυρες και κατηγορούμενο για την πολύκροτη υπόθεση που ταλανίζει το ποδόσφαιρο της Αν Αττικής.

Σύμφωνα λοιπόν με το επί τόπου ρεπορτάζ του pamebala.gr ο Δημήτρης Γιαρένης βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τόσο απέναντι στους θεσμούς του ποδοσφαίρου που του εμπιστευτήκαν μια τόσο σοβαρή θέση ,αλλά πολύ περισσότερο απέναντι στα σωματεία που τον ανέδειξαν….. ως πρόεδρο.

Ακόμη και ο Γιάννης Νάκας( ένας πεντακάθαρος παράγοντας με ήθος και αξίες) με την κατάθεσή του τον «έστειλε» αδιάβαστο ,αφού   όλα όσα είπε μάλλον ήταν σε βάρος του Γιαρένη ο οποίος μάλιστα του έκανε αργότερα και φραστική επίθεση για την τοποθέτησή του…

Επίμαχο στοιχείο ήταν το γεγονός πως είπε ότι τις λίστες με τις τοποθετήσεις και τους ορισμούς τις έπαιρνε αυτός το πρωί της Πέμπτης ,ενώ οι προηγούμενοι Σταύρος Σούλος και Πέτρος Κόνιαρης είπαν άλλα!!!!

Μάλιστα ο κ.Κόνιαρης χαρακτηριστικά δήλωσε ότι τα πετούσε ο ίδιος κάτω από την πόρτα το βράδυ της Πέμπτης για να τα πάρουν οι κοπέλες την άλλη ημέρα!!!

Το «κερασάκι» στην υπόθεση το έβαλε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαρένης ο οποίος στην απολογία του δήλωσε πως είναι ένας άπειρος παράγοντας στα διοικητικά της ένωσης και πως κάποιους που τον εμπιστεύτηκε του έσκαψαν τον λάκκο!!!

Με λίγα λόγια ο Δημήτρης Γιαρένης όχι μόνο παραδέχθηκε την ενοχή του αλλά πολύ περισσότερο προσπάθησε να μεταβιβάσει αλλού τις ευθύνες της αποτυχημένης του έως σήμερα θητείας.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως οι άνθρωποι που τον εμπιστεύθηκα πριν ένα χρόνο ,οι ίδιοι τον «αδειάζουν» καθώς είναι γνωστό πως στην λίστα του Βαγγέλη Γραμμένου που διέρρευσε στον διαδίκτυο ως επιλογή από την Αν Αττική δεν είναι ο Δημήτρης Γιαρένης αλλά ο ιδιοκτήτης καφετέριας από το Αιγάλεω κ.Θωμαίδης (φίλος και επιλογή του Θωμά).

Αυτό από μόνο του λέει πολλά…..

   

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 14:52