ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Παραίτηση Κοντού, αναλαμβάνει ο Χριστοφιλέας

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Παραίτηση Κοντού, αναλαμβάνει ο Χριστοφιλέας

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 05/08/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η παραίτηση του Σπύρου Κοντού, λίγες ώρες πριν της έναρξης προετοιμασίας του ΠΑΟ Καλυβίων, όπου και για λόγους ευθιξίας, όπως επικαλέστηκε ο ίδιος, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Έτσι, ο 32χρονος τεχνικός Παναγιώτης Χριστοφιλέας μετά από ραντεβού που είχε με τη διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων έδωσε τα χέρια μαζί τους και είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Μάλιστα, όπως τόνισε στο αθλητικό μπλογκ "ΕΠΣΑΝΑ στη σέντρα" ο νέος τεχνικός των Καλυβίων υπογράμμισε: "Πάω σε μία ομάδα η όποια έχει θέσει σοβαρούς στόχους και αυτό φαίνεται από την περυσινή πορεία της. Θα δουλέψω σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Όσον αφορά τον Σπύρο Κοντό η παραίτηση του έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο Πουλόπουλο, ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό εγκωμιάζει την ποιότητα του χαρακτήρα του προπονητή και τον χαρακτηρίζει φίλο του: "Υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟ Καλυβίων για λόγους ευθυξίας. Ευχαριστώ το Δ.Σ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Νίκο Πουλόπουλο με τον οποίο μας συνδέει πλέον στενή φιλία", υπογράμμισε από την πλευρά του ο Κοντός.