Παπαδάκης: Το «α και το ω» η προετοιμασία στα Γλυκά Νερά

Παπαδάκης: Το «α και το ω» η προετοιμασία στα Γλυκά Νερά

Μεγάλο βάρος στην προετοιμασία ρίχνει ο έμπειρος προπονητής των Γλυκών Νερών

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/08/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Δεν είναι κοινό μυστικό πλέον ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η μισή σεζόν παίζεται στην προετοιμασία. Κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο πολύπειρος προπονητής Αλβέρτος Παπαδάκης που έχει μετρήσει τίτλους σε Β’ και Α’ Αθηνών με Γαλάτσι και Χαραυγιακό.

Πλέον βρίσκεται στα Γλυκά Νερά όπου και στόχος του είναι να χτίσει μία ομάδα που θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική, αφού το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πολύ δυνατό, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

«Η περίοδος της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι το Α και το Ω για ολόκληρη την χρονιά, για αυτό και δίνουμε έμφαση εκεί», μας δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός Αλβέρτος Παπαδάκης και πρόσθεσε: «Φέτος αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Για αυτό και εμείς θα πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δόξα τω θεώ πάμε πολύ καλά, τα παιδιά έχουν όρεξη και αποστηθίζουν συστήματα και τακτικές. Υγεία και δύναμη να υπάρχει για εμάς και για όλους τους συλλόγους».

πηγή:athlorama.blogspot.gr