Δικαίωση: «Χαστούκι» της Δικαιοσύνης στον Δημήτρη Γιαρένη που τον αποβάλει από το ποδόσφαιρο για 2 χρόνια!

Δικαίωση: «Χαστούκι» της Δικαιοσύνης στον Δημήτρη Γιαρένη που τον αποβάλει από το ποδόσφαιρο για 2 χρόνια!

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ για άλλη μια φορά απέδειξε σε Πανελλαδικό επίπεδο ότι κάνει ρεπορτάζ σε βάθος και ΠΑΝΤΑ αξιόπιστα.

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 29/09/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Με μια ιστορικής σημασίας απόφαση η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε τον διετή αποκλεισμό του προέδρου… της ΕΠΣΑΝΑ  Δημήτρη Γιαρένη.

Σε αυτήν την απόφαση φτάσαμε ενώ είχε προηγηθεί η καταγγελία των κ.κ Σπανέα –Παπαμακάριου για παρέμβαση του Δημήτρη Γιαρένη στους παρατηρητές διαιτησίας.

Μια υπόθεση για την οποία ΠΡΩΤΟ το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σας είχε ενημερώσει  apokleistiko-bomba-stin-epsana-gia-dimitri-giareni-pou-tinazei-to-protathlima-ston-aera από τις 22-6-2017 !!!

Τότε ακριβώς που ο κύριος Γιαρένης άρχισε την αμφισβήτηση ,τις ύβρεις και την λασπολογία κατά του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ξεχνώντας εύκολα ότι σε αυτήν την δημοσιογραφική παρέα στήριξε επικοινωνιακά την ανατροπή του Γιώργου Παπαμακάριου  και την νίκη του…..   στις εκλογές του περασμένου καλοκαιριού!

Δυστυχώς για αυτόν η Δικαιοσύνη ήταν αμείλικτη και θα είναι και σε δεύτερο βαθμό θέλουμε να πιστεύουμε.

 

Με νέο μας άρθρο στις 12-7-2017 arxise-i-antistrofi-metrisi-gia-dimitri-giareni και πάλι σας είχαμε ενημερώσει πως έρχονται δύσκολες ημέρες για την ΕΠΣΑΝΑ ,την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Γιαρένης δεν είχε καταλάβει (λόγω απειρίας ) τι θα συμβεί στο  μέλλον…

 

Όταν πλέον επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ  περί κλήσεως του  να απολογηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας  και πάλι ο Δημήτρης Γιαρένης δεν ήθελε να δεχθεί την «ήττα» του απέναντι στην ΑΛΗΘΕΙΑ!

Συνέχιζε να μας συκοφαντεί και να μας αμφισβητεί.

Φυσικά εκείνο το διάστημα «γοητευμένος» από την καρέκλα της εξουσίας το μόνο που έβλεπε μπροστά του ήταν οι εκλογές της ΕΠΟ μέσω της οποίας αναζητούσε  άλλον έναν τίτλο για να εδραιωθεί στους λίγους  πιστούς του φίλους, και άμεσους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ σε ότι κάνει στα πεπραγμένα της ΕΠΣΑΝΑ !

Το μεγάλο «αυτογκόλ» όμως ο Δημήτρης Γιαρένης το έβαλε τόσο κατά την απολογία του,( sfiggei-o-kloios-gia-dimitri-giareni-pou-den-epeise-tin-epitropi-deontologias,) όταν και ομολόγησε πως είναι άπειρος ως νέος πρόεδρος ,αλλά και με την κατάθεση  «δώρο» του πιστού του συνεργάτη Γιάννη Νάκα ο οποίος με όλα όσα είπε βοήθησε την έδρα να πάρει πιο εύκολα την απόφαση !!

 

Και φτάνουμε εκ νέου σε άλλη μια αποκάλυψη την περασμένη Δευτέρα 25-9-2017  όταν και είχαμε πληροφορηθεί ΜΟΝΟΝ εμείς την απόφαση των δικαστών για την τιμωρία του Δημήτρη Γιαρένη και την αποβολή του από το ποδόσφαιρο!!!  

http://pamebala.gr/epsana/item/44657-bomba-ektos-podosfairou-o-dimitris-giarenis

Οι δικηγόροι τα έχασαν και μας ρωτουσαν από είχαμε την πληροφορία….   Οι παράγοντες έμεινα με το στόμα ανοιχτο και ήταν μπερδεμένοι καοώς ήθελαν να το δουν επίσημα για να αξιολογήσουν την απόφαση…. Και ο Δημήτρης Γιαρένης για ακόμη μια φορά μας αποκάλεσε λασπολόγους και ψεύτες !!!

 

Το σίγουρο είναι ότι το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ 4 μήνες μετά δικαιώνεται στα ΠΑΝΤΑ και είμαστε ευτυχισμένοι που παρέχουμε στο κοινό μας σωστή ενημέρωση.

Εσύ «φίλε» Δημήτρη μπορείς πλέον ήσυχα να μελετήσεις τις επόμενες σου κινήσεις και να δεις με τι μπορείς να ασχοληθείς   τις ελεύθερες σου ώρες .

Το ποδόσφαιρο μπορεί και χωρίς τους «παράγοντες»  που παρεμβαίνουν εκεί που δεν πρέπει…

Όσο για την ΕΠΟ ας πρόσεχαν σε ποια χέρια εμπιστεύονται το   «Ποδόσφαιρο αλλάζει» !!!

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 18:18