«Σφάζονται» για την καρέκλα του Γιαρέννη που «τελειώνει» σήμερα ο κύκλος του στο ποδόσφαιρο!

«Σφάζονται» για την καρέκλα του Γιαρέννη που «τελειώνει» σήμερα ο κύκλος του στο ποδόσφαιρο!

Τελευταία πράξη σήμερα το απόγευμα στα έδρανα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ,εκεί όπου θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων η βαρύτατη ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαρένη από την επιτροπή Δεοντολογίας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 18/10/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Τα μάτια του ποδοσφαιρικού κόσμου όλων όσων αγαπούν και θέλουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο είναι στις 17.00 στραμμένα στο πάρκο Γουδί.

 Εκεί η Επιτροπή Εφέσεων καλείται να αποφασίσει κατά πόσο η ποινή που επιβλήθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη θα είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη των 2 ετών που του έχει επιβληθεί σε πρώτο βαθμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ δεν υπάρχει καμία περίπτωση η ποινή των δύο ετών που επέβαλε η κ.Ιωαννίδου (η οποία παρεμπιπτόντως έχει φιλικές σχέσεις με την σύζυγο του κ. Κοντονή) να πάρει άλλη «κατεύθυνση»!

Η εμπιστοσύνη προς το σώμα των δικαστών είναι δεδομένη και είναι βέβαιο πως η καραμπινάτη ιστορία της παρέμβασης του Δημήτρη Γιαρένη στην επιτροπή παρατηρητών θα τον οδηγήσει εκτός ποδοσφαίρου.

Και φυσικά σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε αλλαγή σκυτάλης στην προεδρική καρέκλα με τους μνηστήρες να είναι εδώ και καιρό σε θέση μάχης!

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ είναι σε θέση να γνωρίζει στο 100% τόσο τα μυστικά ραντεβού ,όσο και τις απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατηθεί ο Δημήτρης Γιαρένης στην εξουσία… μέσω ανθρώπου που θα ήθελε να  του περάσει το «δαχτυλίδι»…..

Και για να βάλουμε τα πράγματα στην σειρά θα ξεκινήσουμε από το δαχτυλίδι…

Ο άνθρωπος που ακολουθεί πιστά και χωρίς «φρένο» τον Δημήτρη Γιαρένη είναι ο κ.Νάκας ο οποίος αποτελεί και τον μοναδικό παράγοντα που θα μπορούσε να εμπιστευτεί.

Από την άλλη υπάρχει ο Βαγγέλης Καραμολέγκος αγαπητό παιδί και έμπιστο στέλεχος του αείμνηστου Μιχάλη Τσίκλου ,χωρίς την συμμετοχή του οποίου δεν θα άλλαζε ποτέ χέρια η ΕΠΣΑΝΑ!

Όμως άλλη μια επιλογή έρχεται στο προσκήνιο (και όχι ως έκπληξη) που ίσως να έχει και περισσότερες πιθανότητες να επικρατήσει. Αυτή του Κώστα Κοντούλα β' αντιπροέδρου της διοίκησης Γιαρένη ,και ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο στην Ανατολική Αττική αλλά και σε ισχυρό πρόσωπο μεγάλης ΠΑΕ που διατηρεί στενές σχέσεις με συγγενικό πρόσωπο του κ.Κοντούλα.

Και αν νομίζετε ότι είναι οι μοναδικές επιλογές που «γλυκοκοιτάζουν» τον θρόνο είστε γελασμένοι….

 

Στο παιχνίδι της προεδρίας δεν έπαψε ποτέ να «παίζει» το όνομα του γιατρού Ξενοφών Ρούσση. Άνθρωπος αγαπητός με ένθερμους «οπαδούς» από την Αθήνα και πολύ καλός φίλος του κ.Δημητρίου προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών.

Όλα αυτά βέβαια θα χρειαστούν λίγο ακόμη χρόνο για να πάρουν σάρκα και οστά καθώς το βασανιστικό απόγευμα για την υπεράσπιση του Δημήτρη Γιαρένη προέχει οποιασδήποτε άλλης διαδικασίας…