Μεγάλη πρόκριση για τα Γλυκά Νερά

Μεγάλη πρόκριση για τα Γλυκά Νερά

«Σφράγισαν» το «εισιτήριο» για τους «8» μέσα στην Ραφήνα

από Νάσος Φακίδης
στις 22/11/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-4 παρ (καν. διαρκ. 1-1)

 

Τα Γλυκά Νερά, μετά από ένα «δραματικό» παιχνίδι, πήραν την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ καθώς επικράτησαν με 4-2 στην παράταση της Τριγλίας στην Ραφήνα, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με τον Μητσόπουλο στο 40’, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα «ίσια» με τον Χίσο στο 67’ με το 1-1, να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο ομάδες να «οδηγούνται» σε ημίωρη παράταση. Εκεί, η Τριγλία, πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Κατσαβριά στο 103’ αλλά έξι λεπτά μετά ο Στίσι, ισοφάρισε και πάλι για τα Γλυκά Νερά σε 2-2. Στο 116΄, ο Βατίστας έδωσε και το προβάδισμα με -2 στους φιλοξενούμενους με τον Στίσι στο 120’ να διαμορφώνει το τεικό σκορ και να τους «χαρίζει» την μεγάλη πρόκριση. Διαιτητές ήταν οι Δραγάτης, Λάμπρου και Καραθανάσης.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ Καλαματιανός, Καμβίσης, Αβρατίδης, Μακρής, Τσακίρης, Τσαγκάρης, Καφετζής (75΄ Ζαφειρόπουλος / 116΄ Νικολόπουλος), Μητσόπουλος, Εγκλατίν, Κατσαβριάς (82΄ Σέρτζιο), Λημνιός (64΄Καραγιάννης)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Καταχανάκης, Συμβουλίδης (64΄Στίσι), Μπέντας, Βατίστας, Γεωργακάς, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Μπουγατσιάς (120΄Μπέρτας), Χίσο, Ρέκα (101΄Λάζαρης)