×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑΝΑ: Ο Παλληνιακός ''έσπασε'' το αήττητο της ΑΠΕ Λαυρεωτικής!

ΕΠΣΑΝΑ: Ο Παλληνιακός ''έσπασε'' το αήττητο της ΑΠΕ Λαυρεωτικής!

Στο... 18ο παιχνίδι η ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη ''λύγισε'' * Ηττήθηκε 3-2 από τον φορμαρισμένο Παλληνιακό του Παναγιώτη Χριστοφιλέα

από
στις 05/04/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3-2

 

17 αγώνες αήττητη ήταν η ΑΠΕ Λαυρεωτική, ένα ρεκόρ το οποίο ''έσπασε'' την Κυριακή (5/4) στο γήπεδο της Παλλήνης στο ματς της 32ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Ύστερα από ένα συγκλονιστικό ματς, λοιπόν, με ένταση και πάθος ο Παλληνιακός του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε με 3-2 πανηγυρίζοντας τρίτη σερί νίκη και ξεμπερδεύοντας οριστικά με την υπόθεση παραμονή.

 

Όσον αφορά την ΑΠΕΛ του Ανδρέα Δεληγιάννη παρότι δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητο και στην Παλλήνη, έκανε ξεκάθαρο για ακόμα ένα ματς πως είναι ένα σύνολο δυνατό δεμένο και δουλεμένο, που δικαίως φιγουράρει στην έκτη θέση. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10' με πέναλτι του Ζώκου στο οποίο υπέπεσε ο Τζώρας, ενώ ένα τέταρτο μετά οι Λαυριώτες απάντησαν και εκείνοι με τον ίδιο τρόπο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου.

 

Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη έφτασαν στην ολική ανατροπή, όταν ο Μάνθος Ασλάνης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς ''χτύπησε'' στο 65' με ωραίο τελείωμα, γράφοντας το 1-2. Την τελευταία λέξη στο ματς, πάντως, την είπε ο Παλληνιακός ο οποίος αρχικά ισοφάρισε στο 75' με κεφαλιά του Μπούρα από σέντρα του Κούνα, ενώ στο 82' έφερε τα πάνω κάτω, με τον Ζώκο να διαμορφώνει το τελικό 3-2 με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κυριόπουλος.

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έχουν παράπονα εκατέρωθεν για τις υποδείξεις του διαιτητή Παπάζογλου...

 

Διαιτητές: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Ι., ΝΤΟΣΤΗΣ Κ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧ .

 

(Παρατηρητής: ΜΠΙΣΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ)

 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Φελέκης (73' Κυριόπουλος), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Μπούρας Ηλίας, Ζώκος, Κούνας, Κοβάνης, Κάπος (71' Δαραμούσκας), Κούσης (81' Καββαδίας).

 

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Παπακωνσταντίνου (69' Μακρής), Χουσεΐν, Τζώρας (75' Λάππας), Παντελιάς, Χάλαρης, Σέμπρος, Γιαχάεβ Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Μιχαηλίδης (46' Μάνθος Ασλάνης).

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 22:20